Oglądałem go wczoraj, ale film jest na tyle ciężki i ambitny, że niektóre wątki mi po prostu umknęły, więc w sobotę z chęcią obejrzę jeszcze raz, ale tym razem dokładniej.
Ja się nie wyrobię :/ 20:25 na TVP1 Wróg Publiczny... Trwa ponad 2h więc na 22:00 nie zdążę. Ale i tak oglądałem, chyba zrozumiałem :P więc nie jest źle.
Ja pamiętam jak byłem na tym w kinie w podstawówce. Można się domyślić ile z tego filmu wtedy zrozumiałem ;D. Potem obejrzałem to w telewizji i ogarnąłem cały,ale to było kilka lat temu,więc teraz na bank to obejrzę. Film jest genialny. Dużo osób twierdzi że to jest kopia Iluzjonisty. Ciekaw jestem dlaczego? Bo tematyka taka sama? Równie dobrze mógłbym powiedziec, że Armagedon to kopia Gwiezdnych wrót. Wg mnie, Iluzjonista w ogóle nawet nie umywa się do Prestiżu,choc też jest to bardzo dobry film.
Oglądałem kilka razy na kompie, ale nie opuszczę :) Jeden z lepszych filmów wg. mnie.
najgorsze jest to ,że wchodze na tv.wp.pl i patrze hity dnia : jak ugryźć 10 milionów 2 a tu na tvn leci prestiż ;/
ja sie pytam to czym jest w takim razie prestiż? arcydziełem chyba
Już wyjaśniam: WP promuje Polsat, tak jak Onet - TVN, stąd "hitowość" tego filmu wg. Wirtualnej.
Muszę w końcu obejrzeć, mieli go puścić już kilka miesięcy temu ale dali Bodyguarda...
Zastanawiam się tylko czy znowu nie usnę, ostatnio jakiś senny jestem i nie mogę obejrzeć żadnego filmu do końca który leci późno. Chyba, że takie filmy lecą... Chociaż Aleksander wczoraj nie był taki zły a sen mnie i tak pokonał.
A ja uwierzcie mi milili moi oglądam po raz pierwszy choć film polecano mi już wiele razy ;) wcześniej i muszę przyznać że jest kozacki - oczywiście reklamy irytują ;)
Film do obejrzenia dostępny jest np. na youtubie oczywiście w gorszej jakości. Może komuś z Was ta informacja się przyda :). Osobiście polecam.
Arcy zajebisty film ..czyli co ? Tesla zbudował maszynę do klonowania ludzi a Angelo miał swoje klony ? (Bo Bale miał brata bliźniaka ) Czy może raczej ...oboje mieli braci bliźniaków ? A kapelusze ....sztuczka Tesli czy naprawdę powielone;P?
Zauważ, że oglądając film nie skupiasz się tylko i wyłącznie na fabule. Mój gust,moja subiektywna ocena i szczerze mówiąc nie mam ochoty wchodzić w dyskusję dotyczącą tego, czy ten film jest arcydziełem czy też nie.
Nolan wykreował arcydzieło, ten film po prostu nie ma wad. Oglądałam go już kilka razy i nadal mnie poraża jak piorun Angier'a. Chciałam się podzielić wrażeniami po filmie, ale nawet nie umiem porządnie zdania sklecić.