Za młody jestem żeby wiedzieć co jest klasyką, ale bardzo mi się ten film podobał. Ale ja jestem fanem Seagala więc patrze i oceniam troche inaczej.
No więc nie oceniaj filmów, których po prostu nie rozumiesz.
Albo po prostu troche dorośnij, a potem loguj się na filmweba i oceniaj filmy, które już może zrozumiesz, zamiast obniżać jego średnią.
widziałem cię wczoraj jak wchodziłeś do Tesco.Miałeś na sobie żółte relaksy i różową mini.Facet nie powinien się tak ubierać,nie żebym nie był nietolerancyjny,ale tak jakoś nie wypada.No,chyba że chciałeś aby nie było nudno.
Naucz się pisać i myśleć nad tym, co piszesz, a dopiero później bierz się za dyskutowanie na forum. Dla mnie film był nudny - po prostu i faktu tego nie zmieni jakiś żałosny, na wpół obelżywy komentarz prestiżowego psychofana ;)
Pozdro
Zabawny jesteś.Facet którego jedyną umiejętnością jest powtarzanie samogłoski"a",majaczy coś o mojej pisowni:DDD.Najbardziej jednak zabawne jest twoje mamrotanie o "dyskusji":DDDD.Pozwól że zacytuję twój przebogaty w metafory i argumenty post:"aaaaaaaaaaaaale nudy...".Baw mnie.