PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 407 tys. ocen
8,1 10 1 407112
7,8 88 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż
5476

Liberator to klasyka kina, nieprawdaż?

5476

Za młody jestem żeby wiedzieć co jest klasyką, ale bardzo mi się ten film podobał. Ale ja jestem fanem Seagala więc patrze i oceniam troche inaczej.

5476

No więc nie oceniaj filmów, których po prostu nie rozumiesz.
Albo po prostu troche dorośnij, a potem loguj się na filmweba i oceniaj filmy, które już może zrozumiesz, zamiast obniżać jego średnią.

ocenił(a) film na 10
HipotetycznyHipokryta

widziałem cię wczoraj jak wchodziłeś do Tesco.Miałeś na sobie żółte relaksy i różową mini.Facet nie powinien się tak ubierać,nie żebym nie był nietolerancyjny,ale tak jakoś nie wypada.No,chyba że chciałeś aby nie było nudno.

llama77

Naucz się pisać i myśleć nad tym, co piszesz, a dopiero później bierz się za dyskutowanie na forum. Dla mnie film był nudny - po prostu i faktu tego nie zmieni jakiś żałosny, na wpół obelżywy komentarz prestiżowego psychofana ;)
Pozdro

ocenił(a) film na 10
HipotetycznyHipokryta

Zabawny jesteś.Facet którego jedyną umiejętnością jest powtarzanie samogłoski"a",majaczy coś o mojej pisowni:DDD.Najbardziej jednak zabawne jest twoje mamrotanie o "dyskusji":DDDD.Pozwól że zacytuję twój przebogaty w metafory i argumenty post:"aaaaaaaaaaaaale nudy...".Baw mnie.

llama77

Bla bla bla. My tu gadu gadu, a film nadal pozostaje nudny ;) Rozbawiłem? Cieszę się, że mogę rozbawić kogoś mając własne zdanie - to świadczy chyba o ignorancji rozbawionej osoby. Czyż nie?