PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 407 tys. ocen
8,1 10 1 407112
7,8 88 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

a tak zobaczę, jak sędzia dyktuje dyskusyjne rzuty karne dla barcelony (...) :-)

ocenił(a) film na 9
paniczBartosz

dokładnie, też bym obejrzał ten genialny film, ale jestem wielkim fanem futbolu, a dziś jest bardzo dobry mecz. Czy sędzia będzie dawał dyskusyjne rzuty karne dla Barcelony to nie sadzę. Ale pewnie sędzia jak zwykle będzie 12 zawodnikiem Barcelony. Pamiętam jak 3 lata temu w półfinale Chelsea grała z Barcelona i odpadła tylko dlatego, że sędzia nie dał dwóch karnych Chelsea, dwa razy zawodnicy Barcelony zagrywali piłkę ręką bezczelnie zmieniając tor lotu piłki. I to jeszcze wtedy był koniec meczu. Iniesta strzelił gola, a akcje później strzelał Ballack i Pique wyskakując zatrzymał piłkę ręką, a piłka leciała w światło bramki, a sędzia nic, nie ma karnego. Pamiętam, wtedy to był wielki skandal. Mi szkoda najbardziej, że Arsenal odpadł w 1/8 po świetnym drugim meczu z Milanem. Właśnie temu klubowi kibicuje cale życie- Arsenalowi Londyn.

mucka77777

Widziałem "Prestiż" kilka dni temu, ale nadal mam dylemat czy obejrzeć go jeszcze raz w TV czy może jednak mecz Chelsea - Barcelona. Nie jestem fanem ani jednych ani drugich także może odpuszczę sobie to spotkanie na rzecz filmu. Tym bardziej, że będzie pewnie tak jak sądzicie czyli Barcelona nie będzie grała osamotniona ;)

ocenił(a) film na 9
mucka77777

Mucka, nawet nie 2 karne, a bo i wiecej ---->> http://www.youtube.com/watch?v=NziyufSACKk&context=C4bd49e4ADvjVQa1PpcFNfAOcNnvM Ktey5oxIJFCQ_OflgAUfOjiU%3D - Ten filmik, mowi sam za siebie
Też mam dziś dylemat czy oglądac film czy mecz, mam zamiar oglądać do tej 20.45, jeśli naprawde mnie wciągnie - obejrze cały, a jesli nie, dokoncze innym razem. Zawsze mozna obejrzec skróty, ktore zaczynają się zaraz po zakonczeniu 'Prestiż'
Mecz zapowiada się bardzo ciekawy, mam nadzieje, że arbiter nie będzie największym 'bohaterem' spotkania. Zawsze i na zawsze ANTYFARSA!

ocenił(a) film na 9
BajduS

Mam tak jak ty