PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=259945}

Prestiż

The Prestige
2006
8,1 406 tys. ocen
8,1 10 1 406490
7,8 86 krytyków
Prestiż
powrót do forum filmu Prestiż

jest to moim zdanie jeden zlepszych filmów i nielicznych które zasłużyły u mnie na 10/10. oglądałem go 3 razy. i każdemu kto nie oglądał, polecam.

ThePrestige

ja też polecam:) jest interesujący i naprawdę warto

ocenił(a) film na 10
dublju

również polecam. Film genialny wg mnie. 10/10

ocenił(a) film na 7
b_purvis

co jest takiego genialnego w tym filmie proszę was wytłumaczcie mi to.Dobrzy aktorzy to jedyne co mi się w tym filmie podobało.Zero napięcia,sztuczki słabe i jeszcze na dobicie ta maszyna co klonuje ludzi i przedmioty.No ludzie porażka.Występuje wątek zawiści,rywalizacji ludzkiej oraz tragicznej miłości ale jest to ukazane w słaby sposób nie zasługujący na tak wysoką ocenę i miejsce w TOP świata.Filmy tylko niezły nic więcej.

ocenił(a) film na 10
bartas_007

o gustach się nie dyskutuje i jak Tobie nie podobał się ten film to trudno będzie Ci wytłumaczyć co w nim jest niesamowitego ja na przykład uwielbiam ten film i za każdym razem jak go oglądam nie nudzę się nawet chwilkę pomimo, że wiem jak się skończy. Być może właśnie to jest w nim wyjątkowe, że ile razu człowiek go nie obejrzy to i tak coś nowego w nim odkryje. Pierwszy raz oglądając go całkowicie się pogubiłam a teraz po trzykrotnym obejrzeniu złożyłam sobie do kupy pewne fakty, słowa wypowiedziane a i tak wieczorem znowu go obejrzę. Może Tobie się nie podobał bo oglądałeś go "na płytko" a ten film trzeba poczuć zresztą jak wszystkie Nolana. Pozdrawiam