Film dobry nawet z plusem, dobra fabula, moze niektorych nudzic mnei raczej nie nudzil i ogladalo mi sie go naprawde dobrze... a to zakonczenie naprawde jest "zajebiste". moze niektorych rzeczy mozna by sie domyslec ale reszta to naprawde...:] nie jest to moze film rewelacja ale napewno warto zobaczyc! 7.5/10
Mam zblizone odczucia do twoich po seansie, jak rowniez ocene filmu...z tym ze zakonczenie niezbyt mi sie podobalo (zreszta podejrzewalem cos takiego), uwazam ze jest dosyc naciagane. Nie pisze nic wiecej na ten temat, bo nie chce spojlerowac:)
Nie no kazdy ma swoje zdanie... normalka. mi sie zakonczenie podobalo mimo tego zamotania trzeba przyznac ze wyszlo oryginalnie... Choc moze troche za bardzo przekombinowali... i nie wyjasnili kilku kwestii w filmie... ale i tak mi sie podobal :] warto zobaczyc i samemu ocenic. pzdr
Hmmm dobry film, fajny klimat i aktorstwo, ale zakończenie, którym większość filmwebowców tak się podnieca (bez urazy) to wg. mnie nic specjalnego, rzekłbym nawet, że przewidywalne i proste ("co nie znaczy łatwe").