PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68961
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster
wojtek514

można powiedzieć że wybuchła...

ocenił(a) film na 7
Bikiniarz

Hehe rozumiem, dzięki za szybką odpowiedź :)

wojtek514

Spoko, nie ma za co :)

wojtek514

zaraziła się jak inne ofiary ugryzień i eksplodowała!!!!

wojtek514

W bazie w metrze została postrzeżona jako ugryziona, zabrana za kotarę do izolatki, gdzie armia ją zastrzeliła.
Gdyby wybuchła sama czemu Rob, Lily i Hud mieliby pretensje do czarnego funkcjonariusza, który się tłumaczył, że 'i tak nie było szans na jej uratowanie'?

użytkownik usunięty
mezzea

Obejrzałam ten fragment kilka razy i wyraźnie nabrzmiała jak balon i eksplodowała. ;)

użytkownik usunięty
mezzea

do mezzea - tak jasne zastrzelili ją. To było by już najgłupsze co mogło by być w tym i tak nieco durnowatym filmie. Napompowała się i wybuchła jak balonik ale "sama". Mam ten film i oglądałem tą scenkę nawet ze dwa razy. Bo na prawdę, to było kiepskie by taka fajną laskę napompować i rozerwać. A nie wpadłeś też na to, że żołnierz tak powiedział by starać się uspokajać tamtych..? Powiedział, że nie było ratunku dla niej, bo nie mieli antidotum na ugryzienia tych robali czy co to tam było za ustrojstwo i wsio.

użytkownik usunięty
wojtek514

W każdym razie szkoda że umarła, bo była fajną dupą

ocenił(a) film na 8

też to zauważyłem :D

użytkownik usunięty

Przez chwilę myślałam, że to Kate Perry.

ocenił(a) film na 2

O tym samym pomyślałam! Wyglądała jak Katy Perry. I zdecydowanie wybuchła!

użytkownik usunięty
beatlesowka19

jak dla mnie nie wybuchał, tylko rozerwał ją ten potwór

Wybuchła. Zanim ją zabrali do namiotu, z oczu i nosa leciała jej już krew. Ciśnienie, lub coś w tym stylu. Swoją drogą ciekawe.

użytkownik usunięty
Dimond

może chodziło o to, że jak zostali ugryzienie to z nich naradzali się obcy? Według mnie tak to wyglądało :)

Rozmnażanie się przez ugryzienie? Trochę by to było dziwne.

użytkownik usunięty
Dimond

Myśle, że prędzej jakaś infekcja czy coś. Z resztą mniejsza, każdy interpretuje inaczej.

Ja to postrzegłam jako coś na zasadzie, że za tą kotarą plunęła większą ilością krwi, a nie wybuchła. xd