PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

A kto z was, kinowiczow, doczekal do konca napisow i zrozumial kwiestie wypowiedziana tuz po tych pisko-szumach?

ocenił(a) film na 10
Axis

Tak myślałem, że może być coś jeszcze po napisach ale że wszyscy wychodzili to i ja wyszedłem.
Ale znając życie to pewnie było coś w stylu "It's still alive!"

AUTO

Nie.
I pytam tych co tak jak ja zostali.

ocenił(a) film na 10
Axis

A nie było napisów?
To był głos jakby słyszany przez krótkofalówkę czy raczej jak głos spod gruzów?

Jak znam Abramsa to pewnie głos miał być kompletnie niezrozumiały i na nowo podgrzać emocje.
Chyba sobie ściągnę torrenta tylko po to by zobaczyć i usłyszeć tą końcówkę ;)

AUTO

to byl chrapliwy szept, brzmial jak urwany.

ocenił(a) film na 10
Axis

Wyczekalem do konca to bylo It's still alive!" tylko ze powiedziane nie wiem czemu od tylu.

grzesiek_20

Tak, jasssne ... nie klam.
a co sie pojawilo na ekranie w takim razie ?;]

ocenił(a) film na 10
grzesiek_20

Jeśli się nie zgrywasz to pewnie dla tego od tyłu, że taśma na kasecie się cofała bo kamera była uszkodzona

ocenił(a) film na 8
AUTO

A mógłbyś w końcu powiedzieć co było po napisach? Ja byłem dzisiaj w kinie, ale do końca napisów nie zostałem bo cała sala wyszła tylko ja sam zostałem to trochę głupio to wyglądało - koleś sobie sam siedzi i nie wiadomo po co ogląda napisy, jeszcze babka co bilety sprawdza przy wejściu na salę się tak dziwnie patrzała czemu ja nie wychodze no ale wyszłem pal diabli zobacze na dvd ripe no chyba, że ktoś będzie taki łaskawy i mi powie :). Z góry dziękuje :D

Protector

Wlasnie siedzia_łam_ jak glupia do konca (czasem tak robie)
Napisy ciagnely sie niemilosiernie, obsluga skonczyla sprzatac sale ...
i k...de nie zrozumialam tego zdania na koncu no! ;]

ocenił(a) film na 10
Axis

Tutaj jest oryginalne nagranie i puszczone od tyłu.

http://pl.youtube.com/watch?v=HcriLoiOAow

Ciekawe.

Nessee

czyli bedzie 2 czesc ;]
"zemsta monstera"

Axis

No chyba ze to fake na tym youtube ...
bym sie nie zdziwila. taki element marketingu monstera 2

ocenił(a) film na 10
Axis

LOOOOL

Na prawdę nie wiedziałem, że to właśnie będzie w końcówce, tak sobie po prostu pomyślałem, że to najbardziej banalne i prawdopodobne słowa. No i trafiłem, normalnie geniusz ze mnie :D

AUTO

Sorki sie wtrącam :D
Ale to z tymi napisami to naprawde denerwujące w kinie!!! Trzy razy wyłączyli napisy jak byłem w kinie dwa razy obsługa mnie wyprosiła bo chciałem obejrzec co jest po napisach! Rozumiem ze mozemy być wnerwiający z naszymi odchyłami ale chyba mamy prawo obejrzeć co jest po napisach?

ocenił(a) film na 9
rafik6

Powinni wiedziec co puszczaja i przed filmem mowic ludziom ze jest scena po napisach. Nie mowili na Piratach i X-Men, nie mowia i tu :/.

silverene

nigdy nie mowia.
to rola nas - wariatow post-napisowych ;]

Axis

2 czesc bedzie na 100%. Zbieraja chlopaki juz ekipe. Tylko nie wiem po co... jesli 2 ma byc tak slaba, to szkoda jej w ogole krecic :/. Ten film to jedno z wielkich roizczarowan...

ocenił(a) film na 7
Axis

Wiedzialam ze bedzie cos po napisach ale nie lubie zostawac po napisach bo obsluga sie tak krzywo patrzy ze szok wzrok wrecz mowi " no juz idz sobie":((( albo " czego tu siedzisz??"

Carolle

Moim zdaniem to jest kolejny element układanki Cloverfield, z tego co słyszymy możliwe że bohaterowie pojawią się w drugiej części, choć to by było głupie gdyby sobie tak poprostu wstali stamtąd:)Założę się że Abrams jakoś już to wykombinuję, zapewne ktoś ich znajdzie.

Carolle

Wiesz, ja pracuje w kinie i sprawa wygląda tak, że często mamy 10-15 minut na posprzątanie sali przed następnym seansem a teoretycznie nie wolno nam zacząć sprzątać zanim wszyscy nie opuszczą sali. A wiecie jak czasami wyglądają sale po filmie - jeden wielki syf, szczególnie po dzieciach. Więc bądźcie dla nas wyrozumiali, my po prostu musimy zacząć sprzątać na napisach bo się nie wyrobimy przed następnym seansem. Uff:)

cottonmouth_2

Czyli jest szansa na przeżycie głównych bohaterów.

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Skoro było słychać głos "Help us!" to pewnie tak. Może to być oczywiście głos kogoś innego kto przeżył wybuch i znalazł kamerę albo po prostu śmierć bohaterów nie nastąpiła od razu po eksplozji tylko np. wykrwawili się.

ocenił(a) film na 9
AUTO

CloverfieldEndingsCredits.com tam jest wyjaśniona sprawa końcówki

ocenił(a) film na 10
Julas

Nie działa niestety ten link. Ale pewnie teraz cały świat dyskutuje o tej końcówce :)

ocenił(a) film na 9
AUTO

http://cloverfieldendingcredits.com/

Mi ten link Działa

cottonmouth_2

Witaj w klubie kolego. Mam dokladnie taka sama prace. Tylko zapewne w innym kinie hehe :)

ocenił(a) film na 7
Shagohad

hmmm no w sumie was rozumiem ( do osob pracujacych w kinach ) tym bardziej ze wiem jak sale wygladaja po seansach po niektorych ludziach ( prosiakach??) te nachos, popcorny ja tego nie jadam, co nie znaczy ze kiedys nie jadalam ale zawsze po sobie sprzatalam, nie rozumie dlaczego inni tak nie potrafia :( wielkie mi halo zgarnac ten popcorn z siedzenia do torebki (gosh)albo zabrac kubek po napoju jesli udalo sie tobie przyniesc to odnies do smieci stoi zawsze przy drzwiach dasz rade trust me:) ( to taki maly apel do niektorych. A co do sprzatania jak jeszcze sa ludzie na sali mysle ze to przegiecie ze musicie czekac az ostatnia osoba wyjdzie tym bardziej ze do konca napisow zazwyczaj czeka jedna lub dwie osoby.
P.s jesli zaglada tutaj obsluga poznanskiego Cinema City Plaza to pozdrawiam bo to bardzo mila obsluga:)))

Shagohad

Zapewne w innym :) To by dopiero było gdybyśmy pracowali w jednym. Ja pracuje w Krakowie w Multikinie