PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Nie no, nie jest tak źle, ale mogłoby być lepiej! Ciekawy pomysł prowadzenia narracji i w ogóle.
Najbardziej chciało mi się śmiać z bohaterskiego Roba, który biegnie po swoją ukochaną, którą, że kocha, zrozumiał w obliczu niewyjaśnionej katastrofy.
Także bez rewelacji. Przerzucam się na francuskie filmy. ;).

ocenił(a) film na 9
711

to idz oglądaj francuskie filmy i nie rob z siebie błazna apropo filmu rewelacja !!

biedul

Oho! Trafił się ktoś na poziomie. Wiesz to zależy co człowiek lubi. Jeden idzie do kina by nażreć się popcornu lub przelizać partnerkę w świetle dennego filmu a drugi szuka czegoś ambitnego.
Twoja wola, że jesteś tym pierwszym. ;).

ocenił(a) film na 2
711

Jak dla mnie film zasługuje na dosc niska ocene. Oprocz efektow specjalnych i ogladania wszystkeigo z perspektywy kamery trzymanej przez bohatera filmu nie bylo w nim nic ciekawego. spodziewałem sie czegos bardziej nowatorskiego po filmie, o ktroym nie wiele było przed premiera wiadomo i był owiany taką tajemnicą. Zawiodlem sie niestety. Podczas seansu sie zwyczajnie nudziłem.

sonar0007

To samo odczulem. Mogli bardziej oryginalna fabule sklecic.

ocenił(a) film na 10
kamil_49

A jak wygląda według ciebie oryginalna fabuła?

ocenił(a) film na 8
recyklerek

LUDZIE! TO FILM O LUDZIACH SPIEPRZAJĄCYCH PRZED GIGANTYCZNYM POTWOREM. O JAKIEJ ORYGINALNEJ FABULE WY MÓWICIE, FABUŁĄ FILMU JEST GRUPA LUDZI PRÓBUJĄCA RATOWAĆ SIEBIE I SWOICH PRZYJACIÓŁ.

ocenił(a) film na 10
ALIEN_K

dokladnie tak. popieram cie w pelni,a co do wypowiedzi sonar0007'a nie rozumiem jak mogles sie na tym filmie nudzic, to az nie mozliwe-i nie bede tego mowil z perspektywy osoby zachwyconej filmem(a nie ukrywam ze taką jestem) ale ogolnie, ciagle zwroty akcji, swietne efekty, przerazenie, strach, lek ciagle tu towarzysza wiec jak tu sie mozna do cholery nudzic? no wytlumaczcie mi to.....

ocenił(a) film na 8
sonar0007

UWAGA NOOB!!! - sonar0007

ocenił(a) film na 2
Nomis

jakos mnie to nie przerazalo. nie uwazam sie za osobe niebojaca sie horrorow, ale zebym sie bał i był w napieciu nie powiem. Chyba kazdy ma prawo do swoich własnych odczuć.
I nie mam zamiaru nikogo urazic. Mi sie film poprostu nie podobał. co nie znaczy ze nie moze sie podobac komus innemu

ech normis...

ocenił(a) film na 10
sonar0007

po prostu pisze się osobno.

Nomis kazdy ma prawo do własnego zdania i tutaj ty wychodzisz na nooba :/ zwłaszcza że to tematy filmowe .. a filmy jednemu się podobają a innemu nie. Mi się osobiście podobał bo było w nim coś fajnego. Inna sprawa pilnie zainteresowałem się informacjami na temat filmu i tez wyglądał na sensowny. KOntynuacja podobno będzie ... mam nadzieje że przynajmniej równie dobra.
Spekulacje mówią o kolejnym tego typu przedsięwzięciu ale z oczu innej kamery. Na moście nasz filmowiec uchwycił inną osobę z kamerą ... być może to on będzie autorem kolejnej znalezionej taśmy.

No i jak kto został po napisach to wie ;)