Tak! Cloverfield (Projekt: Monster) już jutro wchodzi na ekrany Polskich kin.Tym, którzy nie byli na przed premierze, lub nie oglądali filmu w ogóle pragnę bardzo gorąco polecić ten film, bo warto.Naprawdę.Obejrzyj film i zostań fanem tego filmu.Poczuj to na własnej skórze i przekonaj się czym jest strach...
aleś zarzucił...rodem z trailera xDDD Nie no, mam nadzieję że przybędzie na to forum więcej userów, z którymi będzie można przeprowadzić normalną dyskusję. Zgadzam się z tym co napisałeś i coś mi wpadło o głowy...a co gdyby pójść jeszcze raz? ;P
to ja mam pytanko: czy tytułowy monster to jakaś realna bestia czy nadprzyrodzone siły?
Nie rozumiem pytania o_O Pytasz się czy potwór jest realny czy to moze tylko jakieś wyobrażenia bohaterów? Tak, monster jest w filmie pokazany, nie jest to tylko wyobraźnia, i dodam że robi wrażenie!
Nom, myślałem nad tym, by pójść jeszcze raz do kina, ale trochę "później", czyli ok. 22 jak na przedpremierę.Hmmm, wydaje mi się, że dopiero jutro na forum pojawią się fani, bo nie wszyscy byli na przedpremierze, a tak to sobie pójdą kiedy chcą i o której chcą.
"The fear is nothing.You Feel it on the your skin" xDDDDDDD
Zobaczymy jak będzie za tydzień ;) Myślę że dużo ludzi wybierze się na film, głównie ze względu na to że trailery leciały w MTV i na VIVIE xD
Obaczym jak będzie, jak dla mnie żadne uwagi i docinki nie odciągną mnie od tego filmu. Poza tym, 1/3 z tych ocen to pewnie głosy ludzi, którzy nie widzieli filmu albo widzieli go w wersji 'screen' :>