PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Tak! Cloverfield (Projekt: Monster) już jutro wchodzi na ekrany Polskich kin.Tym, którzy nie byli na przed premierze, lub nie oglądali filmu w ogóle pragnę bardzo gorąco polecić ten film, bo warto.Naprawdę.Obejrzyj film i zostań fanem tego filmu.Poczuj to na własnej skórze i przekonaj się czym jest strach...

ocenił(a) film na 10
Mahone93

aleś zarzucił...rodem z trailera xDDD Nie no, mam nadzieję że przybędzie na to forum więcej userów, z którymi będzie można przeprowadzić normalną dyskusję. Zgadzam się z tym co napisałeś i coś mi wpadło o głowy...a co gdyby pójść jeszcze raz? ;P

ocenił(a) film na 6
recyklerek

to ja mam pytanko: czy tytułowy monster to jakaś realna bestia czy nadprzyrodzone siły?

ocenił(a) film na 10
KIDCOOL

Nie rozumiem pytania o_O Pytasz się czy potwór jest realny czy to moze tylko jakieś wyobrażenia bohaterów? Tak, monster jest w filmie pokazany, nie jest to tylko wyobraźnia, i dodam że robi wrażenie!

recyklerek

Nom, myślałem nad tym, by pójść jeszcze raz do kina, ale trochę "później", czyli ok. 22 jak na przedpremierę.Hmmm, wydaje mi się, że dopiero jutro na forum pojawią się fani, bo nie wszyscy byli na przedpremierze, a tak to sobie pójdą kiedy chcą i o której chcą.

"The fear is nothing.You Feel it on the your skin" xDDDDDDD

Mahone93

Nie wiem czemu, średnia filmu maleje :/ Już 7,78 :/ Zgryźliwi ludzie :/

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Zobaczymy jak będzie za tydzień ;) Myślę że dużo ludzi wybierze się na film, głównie ze względu na to że trailery leciały w MTV i na VIVIE xD
Obaczym jak będzie, jak dla mnie żadne uwagi i docinki nie odciągną mnie od tego filmu. Poza tym, 1/3 z tych ocen to pewnie głosy ludzi, którzy nie widzieli filmu albo widzieli go w wersji 'screen' :>

recyklerek

Jutro premiera, a reklamy na TVN brak! xD

ocenił(a) film na 6
Mahone93

dokladnie chodzi mi o to czy potwór jest pokazany, bo nudne byloby pojscie tylko na kino psychologii. ja chce potwora, godzille czy co tam to jest