i wybiła data premiery w USA:P od dziś na forum na pewno będzie wiele spoilerów itp. więc radze tym,którym zależy na zaskoczeniu w filmie i braku znania zakończenia nie wchodzić tutaj czyli na forum CLOVERFIELD-a(aka."projekt:monster":P:P<lol>).
Więc dziś już się żegnam z wami do zobaczyska-pewnie tak samo jak pozostali:Pale siem zrymowało:P bez sensu ale jednak jest rym:P
do zobaczenia 1 lutego!! pozdro!!
szkoda, ze dzisiiaj u nas nie ma premiery ;/ ja także nie wchodze na żadne źródła, nie ściągam filmu czekam do pierwszego lutego, albo będą wcześniej te pokazy przedpremierowe .
a jednak wszedłem:P Ci którzy chcą czekać do premiery w Polsce(do oglądnięcia filmu lub czytania spoilerów)będą na pewno uszczęśliwieni faktem,że 25 stycznia będą pokazy przedpremierowe=]=]hehe ja miałem szczęście bo rzadko w Heliosie (w Rzeszowie) są super-wydarzenia(jak np. przedpremierowy pokaz Cloverfielda;])no ale na szczęście się udało:P byłem zdziwiony ze jest w Rzeszowie pokaz a nie w Katowicach:P hehe no ale lepiej dla mnie :D mam nadzieję że w przyszłości wybudują u nas takie kino jak MULTIKINO albo CINEMACITY bo podobno są supcio:P no ale nie ważne rozgadałem się o Rzeszowie:P
co do filmu to jestem strasznie happy że już za tydzień będzie można go oglądnąć jeśli będą miejsca:P przeczytałem na ZP(zakazana planeta)żeby zostać po napisach bo coś tam jest jeszcze jakaś scena czy coś:P
pzdr!!!
Ja też już to nie będę zaglądał.Postaram omijać też zakazaną planetę i inne serwisy.Chce zobaczyć wszystko w kinie.
W SilverScreen w Gdyni też jest, dupa, i tak pewnie nie pójdę :f
btw. Film miał zawierać ostatnie 2 godziny, sam film trwa natomiast 90 min. ;)
Wydaje mi się, że te "30 minut extra" zostanie ukazane na DVD w wersji reżyserskiej.Czyli J.J. Abrams zdecydował się chyba rzeczywiśćie stworzyć film 12+, a wersja reżyserska będzie pewnie minimum 15+.Obawiam się, że nie zobaczymy potwora w całości, tylko sceny będą nas zwodzić ta, że zobaczymy tylko jego fragmenty...
Proszę państwa, zaczyna się robić coraz ciekawiej, mianowicie, Na szefa Tagruato, w restauracji w NY napadaja bojówki Tidowave po czym ich strona zostaje zablokowana a strona Tagruato...? http://www.tagruato.jp/ zobaczcie sami :p
Na blogu pojawił się filmik z szalejącą Jamie, która wybiera sie na jakąś imprezę, ciekawe gdzie? :p
Potwora widac w calosci i to kilka razy. W wersji rezyserskiej prawdopodobnie bedzie wiecej pokazane co sie dzieje z ludzmi gdy ich to cos ugzyzie czyli to co przydarzylo sie jednej z bohaterek