PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

A CO Z SLUSHO?!

ocenił(a) film na 6

Co jest z tym Slusho?! Przed premierą mówiono o tym czymś. Bodaj,że to napój był. Niepamiętam. I to przez niego zbudził się ten gigantyczny morski stwór. W tym napoju były jakieś substancje aktywne, które przyciągneły potwora na powieszchnię. Ale w filmie nic o tym nie mówiono. Ktoś może mi to wyjaśnic? W filmie pierwszym celem ataku potwora był kontnerowiec. Czy ten kontenerowiec przewoził ładunek ze Slusho? Dalej po pierwszym kontakcie z atakującym stworzeniem, Marlene mówiła, że widziała jak zjada ludzi. Jeśli ci ludzie pili Slusho, to substancje aktywne zostały przez nich wchłonięte i stali się przez to przekąskami dla stwora. Ale to tylko spekulacje. Przez tą kampanię reklamową nie wiem o jest związane z fabułą filmu a co nie. Głowa mnie już rozbolała przez ten film. Tak mnie wiągnął jego świat.

hexen2k7

masz tu smaczek: http://www.youtube.com/watch?v=G5DACioZw5I
smacznego :]

djedrys

Slusho jest prawdopodobnie produkowane przez spółkę handlową Tagruato (Japonia) w której to firmie Rob dostał prace i z tego powodu organizowana jest impreza bo wyjeżdża do Japonii, praktycznie to niczemu nie służy w filmie jedynie jest to ciekawostka :D