PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Sorry ale ja jednak mysle ze to może mieć cos wspólnego z Godzillą, ponieważ niewiadomo czy Paramount nie wykupił od wytwórnii Toho praw do Godzilli. My nie z Hollywod oni moga gadac ze to nie Godzilla, ale wiadomo jak ta jest. Ja nie wiem na 100% czy jest to mój ukochany potworek ale mam nadzieje. Ja uważam ze jeżeli to nowa Godzilla to film będzię chyba POTWORNIE:> DOBRY . A te wszystkie obrazki to chwyt reklamowy, tak jak do Spidermana 3 wszyscy na zdjęciach widzieli Venoma. Osobiście wykluczam możliwośc że potwór to Lewiatan lub Cuthullu . POZDRO DLA WSZYSTKICH

ocenił(a) film na 8
arkadzik

mam nadzieje, że to zmieni twój pogląd: http://pl.youtube.com/watch?v=yc99ppTHgUw

MlodY

Faktycznie, trochę szkoda ale mam nadzieję że film będzie wymiatał i potwór też :>

arkadzik

Ile mozna odgrzewac tego starego trupa... Godzilla juz teraz malo ludzi by do kin zaciagnela. Ot znow wielki jaszczur co rozwala budynki i strzelaja do niego helikoptery. Normalnie az dech zapiera i juz biegne do kina zeby zobaczyc latajace i niszczone fordy zamiast chevroletow... Watpie. To moze byc (a na pewno bedzie) cos ciekawszego i powiem - nie mam zamiaru ogladac kolejnej bezsensownej, najezone efektami rozpierduchy. Mam nadzieje ze dadza widzom troche sie przestraszyc i pomyslec. Pozdr.