PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69065
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Jakich błędów się dopatrzyliście?

Mi odrazu sie rzuciła w oczy bateria do telefonu, która to głowny bohater zdobywa ze sklepu. Wszyscy wiedza przecież, że takie baterie są rozładowane i potem dopiero sie je odpowiednio formatuje.

Dziewczyna głownego bohatera (Beth) po przeleżeniu około 5-6 godzin (cała akcja filmu zamyka sie w 7 godzinach - jest o tym mowa na końcu filmu) przebita zbrojeniem [cud ze w ogole jeszcze zyje, ale niech tam bedzie] wstaje i zapierdziela takim sprintem, ze az sie kurzy. No jaja jak berety.

Brak ciał, żywych jak i martwych. Ja rozumiem była tam mowa o tym, że te potworki zjadają ludzi, w pewnym monecie kamerzysta sie wypowiada ze robak chciał go gdzies zaciagnac etc, ale żeby nie było ani 1 ciała? Albo chociaz jakiegos fragmentu typu noga wystajaca spod gruzów? No i ludność zywa była zdecydowanie za zadka. Wielomilionowe miasto a oni praktycznie sami zasuwają przez większość czasu.

ocenił(a) film na 10
oroboros

CO do bateri to klocil bym sie ja np kupilem w skelpie naladowana do polowy tak samo jak kupilem nowy tel tez do polowy bateria naladowana .

Dziewczyna to fakt przebita zbrojeniem to nie dopracowane ze tak zasuwala :D