PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Burza w szklance wody

użytkownik usunięty

Tytuł jak najbardziej pasuje do oceny tego filmu. Wiele hałasu o nic. Fajnie nakręcony z dobrymi efektami filmik (tylko 85 min!). Merytorycznie tępy jak zardzewiała kosa. Moim "personal favourite" była przebita zbrojeniem dziewczyna w wieżowcu i próba ratowania jej. Tak niewiele brakowało, aby się udało... Nachalny product placement marki Nokia oraz przewidywalność zabiła ten film

ocenił(a) film na 8

A wg ciebie każdy film powinien trwać 300 minut???? Durny bo tylko 85 minut, czy ty masz mózg? Czy może potwór z Cloverfield ci go pożarł?
Merytorycznie tępy jak zardzewiała kosa. Co za bełkot! Ten film przedstawia konkretną historię i emocje ludzi, którzy tą historię przeżywają,

użytkownik usunięty
Nick_filmweb

Film jest krótki i tyle w temacie. Program telewizyjny jest niewiele krótszy. Byłem na tym filmie w kinie i rozczarowałem się. Nie zrobił na mnie większego wrażenia, gdyż był do bólu przewidywalny. Jedyna zaleta, że jest efekciarski. Historia: "Lecę ratować moją ukochaną ze zniszczonego wieżowca! Problem w tym, że po mieście biega wielki potwór, ale dam radę! hooah!" jakoś mnie nie porwała.

ocenił(a) film na 4

Przepraszam, a co oznacza tytul tego filmu?

ocenił(a) film na 5
VegaTron

VegaTron, to proste... że sporządzony przez podwykonawcę projekt, został skatalogowany w biurze rachunkowym, pod nazwą "Monster" :D

ocenił(a) film na 8
VegaTron

Projekt: Monster to jest debilny tytuł wymyślony przez naszych niedorobionych Polaków.

Co do oryginalnej nazwy:
Its a name of a street, it was a fake name for the movie but because of its popularity it stuck.

It may be the government's call sign for a monster attack.

It could also mean nothing.

One theory: In instances where poor soil conditions exist (such as the state of Manhattan at the end of the film) clover is the only thing which can grow, as it takes nitrogen from the air and not the soil. Thus, Manhattan would essentially become a clover field.