Cloverfield w TVN w środę o 22:35. W sumie to teraz TV mnie zaskakuje. Daje co raz to nowsze filmy :D
Wreszcie! Nie mogłem trafić na ten film od bardzo dawna. Film moim zdaniem Bardzo dobry, jeżeli człowiek się wczuje. Oczywiście nagrywanie kamerą powoduję, iż wygląda to bardziej realistycznie. Przerażenie i strach na twarzach aktorów występuje prawie cały czas :D. Nie mogę doczekać się środy ]:->
no ja jeszcze pamiętam jak ten film w kinie oglądałem, a tu nagle zdziwienie, że dziś na TVNie.. szok! Choć szkoda, że o nieco późnej porze.. pewnie kończy się jakoś po północy. Nadawałby się na piątkowe Superkino.
A właśnie że nie. TVN ostatnio się powstrzymuje z reklamami. Tylko 1 przerwa na reklamy. Tak trzymać! :)
Widziałam film tydzień temu.
Bardzo lubię gdy filmy są kręcone w taki sposób ;D
i to prawda jak ktoś się wczuje w film albo spróbuje się postawić na miejscu głównych bohaterów
to jest straszny;]
Film jest rewelacyjny, chciałem obejrzeć go we środę, ale musiałem wcześniej wstać do szkoły więc się nie udało. Jakiem było moje zdziwienie kiedy znalazłem go nagranego na płytę ;D Co do filmu bardzo mi się podobał, trzymał w napięciu, do końca zaskakuje. Nie jest zakończony w jakiś tam beznadziejny sposób, że główni bohaterowie mimo wszystko przeżywają. Dałem 9/10. Może i za dużo, ale na szczęście to moje zdanie i moja ocena ;D Pozdrawiam.
Obejrzałem, wciągnąć wciągnął, ale głupota bohaterów nie zna granic. Miasto rozwala jakaś ogromna bestia, a ci lecą po jedną babkę, po drugie, ciekawi mnie jak oni przeżyli upadek tym helikopterem ?? Cud?? Ogółem daję 7/10 pomimo tych niedoróbek i takiej se gry aktorskiej. Zaletą jest fajnie ukazany początek, tj do czasu kiedy wkroczyło wojsko.