Po pierwsze - jestem trochę słabo zorientowany, pytam się więc - kiedy ma wyjść w Polsce "Cloverfield" na DVD? Wyczekuję i wyczekuję, a tu ni ma! Jestem trochę niecierpliwy (szczególnie, że tu mowa o "cloverfieldzie" XD), dlatego proszę o pewne info.
Po drugie - wiem, że na filmwebie średnie ocen filmów nie oddają ich prawdziwej wartości, jednakże jak widzi się "Projekt: Monster" ze średnią 7,29/10 (wciąż spada!) to trudno usiedzieć na miejscu. Film o oryginalnym przedstawieniu nieoryginalnej fabuły; film ze świetnie rozpisanym scenariuszem; film doskonale zrobiony technicznie; film wprowadzający trochę świeżości do branży; film, który wzbudził dyskusję zbliżoną do nieprzerwanych dyskusji o "Lost"; film, który w pierwszym tygodniu zarobił dwa razy tyle, co kosztował(:P); film, który został (bardzo)ciepło przyjęty przez wielką część publiczności na całym świecie; film, który sparaliżował całą salę kinową na moim seansie; film, który sprawił, iż jeden z kinomanów będących na moim seansie, pośród ciszy panującej podczas wyświetlania napisów, odważył się tylko powiedzieć "Nie no, film ogólnie Zajebi***"; film, który tak przeją widownię, że podczas sceny ze spadającym helikopterem, gdy już nastała cisza, to pośród tej ciszy dało się słyszeć okrzyk prawdziwego przerażenia "O kór**!"; film, który sprawił, iż powędrowałem do kina, by go obejrzeć, dwa razy; film, który sprawił, że mój kumpel zawędrował na niego dwa razy; film, który sprawił, iż mój drugi kumpel zawędrował na niego dwa razy, również nie szczędząc pieniędzy(^^); film, który sprawił, iż mój sceptycznie nastawiony do tej produkcji brat, po wyjściu z kina, powiedział: "ten film po prostu gniecie!"
Właśnie ten film, ma średnią ocen 7,29/10! Zamilczcie niegodziwcy, nikczemnie naciskający "1"! Zaprzestańcie tych ohydnych praktyk! Pomyślcie - "1" jest zarezerwowanych dla filmów o ZEROWEJ wartości! "Projekt: Monster" jest chociażby nienagannie zrobiony technicznie, co już automatycznie wyklucza go z tej grupy... Opamiętajcie się!
Dziękuję. (tom się wygadał ;))
hahaha genialne :) Popieram w 100 % :) Film pooglądałem już 3 razy, niestety tylko w domowym zaciszu... żałuje ze do kina nie udało mi sie pójść :/
Film naprawdę świetny, wrył mnie w fotel za każdym razem...
Nie wiem skąd te negatywne, żałosne oceny i komentarze...
Ten film to przecież całkiem nowa jakość.. nowy rozdział w kinematografii... Po prostu niesamowity..