Gra aktorska na najwyższym poziomie,wszyscy powinni dostać oskara za pierwszo i drugo planowe role, zgarnie statuetki we wszystkich kategoriach.
Ja również uważam że gra aktorska było na najwyższym poziomie. Fajnie pomysł z tą kamerą w ręce..
pytasz sie gdzie? :| Stary bredzisz i nawet nie wiesz jak bardzo...
aktorstwo pierwsza klasa... szacunek dla tych ludzi...
Szilom ty chyba z konia spadłeś? W ulubionych masz razem w zestawieniu Projekt: Monster i "Aż krew się poleje" oba dzieli taka różnica(pod względem aktorstwa) jak stąd do bieguna północnego ty tego nie widzisz czy masz klapki na oczach ? W projekt masz grupkę gówniarzy ucikającą przed mega pająkiem aktorstwo najwyższych lotów.
Chłopie co ty porównujesz.. to są calkowicie dwa inne filmy... całkowicie inne kreacje aktorskie...
Może jeszcze na dodatek stwierdzisz ze aktorzy gający główne role w blair witch project również byli denni ? No bo jak dla mnie to jest właśnie prawdziwe aktorstwo... podobnie jak gra w teatrze...
Projekt : Monster rzuca nowe światło na kręcenie filmów... rozpoczyna być może nowy rozdział w kinematografii..
Oczywiście,, ma pewne niedociągnięcia.. ale który film ich nie ma...
Wczoraj puściłem film kumplowi... po 10 minutach stwierdził ze nudny...
po 20 minutach było słychać tylko jęki w stylu " o ku**a" lub " o ja pierd***e"
;]
No właśnie co ja porównuję pierwszą ligę z czwartą masz rację.
Tylko wiesz projekt to kino rozrywkowe i rozumiem jak byś powiedział że dobrze się bawiłeś na nim ale nie wyskakuj mi tu że aktorzy zagrali zajebiście co oni pokazali? oszukany strach? większe aktorstwo jest już w polskich dennych serialach,hehe a jak pajączek zjadł(nie do końca)naszego operatora łuuu,ale miałem ubaw.
" Wczoraj puściłem film kumplowi... po 10 minutach stwierdził ze nudny...
po 20 minutach było słychać tylko jęki w stylu " o ku**a" lub " o ja pierd***e" "
To znaczyło o ku*wa a ja pierd**e jakie śmieszny głópi film???
oj ta gra to nie bardzo jak dla mnie:( a filmek jest tylko chyba po to zeby oko przyciagało. A tak wogole to jest masa innych zupełnie filmów gdzie rola aktorów jest duzo lepsza:p