PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68966
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Mam pytanko czy ktoś może odkrył lub wie czy w polskim wydaniu "Cloverfield" są jakieś easter eggs, czyli ukryte dodatki? Znalazłem stronkę na której jest pokazane jak dotrzeć do nich, ale na dvd chyba brytyjskim, a nie w polskim wydaniu. Jeśli ktoś wie coś na temat tych dodatków w wydaniu polskim to prosiłbym o komentarze.

redzi01

w polskim wydaniu DVD masz komentarz rezysera filmu, dokument "the making of Cloverfield", "Cloverfield visual effects", "Clover fun", "Deleted scenes", "Alternate endings" i cos o tajemniczo brzmiacym: "I saw it! It's alive! It's huge!" :)

ocenił(a) film na 10
Somar

Dzięki za odpowiedź, ale nie chodziło mi, abyś napisał jakie są dodatki specjalne na dvd, bo te już widziałem, a chodziło mi o easter eggs, czyli UKRYTE dodatki specjalne, do których można się dostać jedynie przez czysty przypadek ;) Np. w wydaniu chyba brytyjskim wydląda to tak : http://www.dvdactive.com/easter-eggs/dvd/cloverfield.html a w moim temacie chodziło mi oto czy w polskim wydaniu ktoś coś podobnego znalazł ;) bo ja póki co niestety nie ... :(

redzi01

no niestety w wydaniu polskim tego nie ma, tak samo jak nie ma w ogole jezyka szwedzkiego :)