PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Ehhh

ocenił(a) film na 4

myslalem ze to bedzie lepszy film a przez caly czas siedzialem bez zadnych emocji spodziewalem sie wiekszej grozy i ciekawszych rozwiazan jednak wole ogladac Japonska Godzille to jest klasyk filmow sam ryk godzilli sprawial mnie o dreszcze a te stekanie Cloverfielda... i jaki to on nie jest koks bombardowanie a ten ał ał uh ide dalej niszczyc tylko na koncu zostaje niepewnosc czy przezyl mocniejsze bombki ja bym skierowal na niego 2 atomowki tak dla pewnosci i tak nowy york kupili za pare dolarow:D szybka ewakuacja ludzi i efektowny koniec moze tworcy chcieli pokazac ze nie zawsze sily USA wygrywaja no ale tak czy siak film taki sobie zwiastun byl ciekawszy od samego filmu a moze ktos mi wytlumaczy na koniec co sie stalo z dziewczyna ktora zostala ugryziona przez robala? wyszlo cos z niej? czy poprostu rozsadzilo jej klate tak jak niektorym juz zabitym w szpitalu

ocenił(a) film na 10
razielospl

po prostu pisze się osobno .. po drugie nie zadawał byś głupich pytań jak byś się zainteresował.
Pod wodą w wielkim ciśnieniu i niskiej temperaturze odkryto nektar który dodawano do napoju slusho ... który powodował przerost mięśni i żołądka. Oczywistym było że potwór pochodzi właśnie z takich głębin i może zywił się właśnie takim nektarem co spowodowało jego olbrzymie rozmiary i jednocześnie same w sobie i nasz duży przyjaciel i jego małe przydupasy miały we krwi ... lub same mogły tworzyć nektar. ( nie wiadomo jak dlugo on tam lezał mógł ewoluować i nawet srać tym nektarem) zatem oczywistym jest że ugryziona laska dostałą za duża dawkę nektaru ... przez ślinę ? moze ... i w taki to sposób spowodowało u niej nadmierny przyrost ciała :P az do explozji ;)

taka teoria :P na podstawie informacji ;P