Nie wiem czy to już było ale zapodam. http://pl.youtube.com/watch?v=7hYJKGrxHPo&feature=related
Teraz czy o po prostu piksele ulozone akurat tak szczesliwie??
Czy zauwazyliscie ze patrząc na wielkość sladów pazurów na statule wolnosci mozna miec wrazenie ze potwr bedzie albo 3 razy wiekszy niz znane nam dotad godzille itp albo ma niezle konczyny.
A i jeszcze jedno tak odemnie cyfry w nazwie filmu beda mialy jakis nieuchwytny dla nas cel. I nie powiem czekalem na taki film od 10 lat, tak chcem aby NY zniszczyl jakis potwor.
Co do teori szatana, nie ma możliwości co do tego, nawet najlepiej prowadzona kampania, skupia sie na tym aby zarobic jak najwiecej kasy a nie aby jak najwiecej ludzi docenilo kunszt mistrozwski calego przedsiewziecia, za to podoba mi sie teoria Hunka na temat organizmow pasywnych i aktywnych, ale z tego co wiem pasozyt bedacy w ciele jednego organizmu po jego smierci takze ginie, np tasiemiec. Wiec dziwnym stwierdzeniem bedzie aby one rozmnazaly sie w ludziach?? a co potam jak beda pasozytowac na nas?? Pasozyt pobiera tyle pokarmu ile potrzebuje dla minimalnego funkcjonowania, dopiero kiedy jego stadium jest w zagrozeniu zaczyna exterminacje bialek i naczyn limfatycznych ktore moga wytwarzac przeciw ciala.
Mam nadzieje ze nie zrobia z tego kolejnego filmu w stylu ameryka zostaje zmieszana z blotem ale i tak na koncu znajduje sie jakis magiczny srodek na wyjscie z opresji i wszyscy sa happy.
Moze to bedzie prawdziwa tragedia o tym ze ludzkosc jest bezsilna wobec tego czego nie zna.
Co do tej twarzy potwora to naciągane raczej. Niby nigdy nie wiadomo czym film zaskoczyć może ale to już przegięte bo po 1 za mało tam widać żeby powiedzieć co to jest, a po 2 nie wiadomo czy potwór w ogóle będzie miał twarz xD Ja również mam nadzieję, że NY zostanie zniszczony itp. I jak już kiedyś wspominałem teoria "Pana Rubika" eee to jest Hanka mi sie podoba :D
Pozdrawiam ;)