PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69024
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Genialny film

ocenił(a) film na 10

Bylem 2 razy w kinie i ide raz jeszcze.Warto.

Wojtek_dpo

Ja również.W piątek idę drugi raz do kina - mógłbym wydać nawet 100zł na bilet i bym nie żałował.Pierwszy film, którym tak mną wstrząsnął.

ocenił(a) film na 9
Mahone93

mna wstrzasnal tez :] naprawde mocne kino ide se w najblizszy weekend kupic to na DVD chociaz nie bedzie tego samego efektu co w ciemnym kinie :)

gugu21

Na DVD? o_O Prezcież DVD wyjdzie dopiero za dobre kilka miesięcy, a w Polsce to nawet za rok.

ocenił(a) film na 9
Mahone93

-.-''''''' piratyyy !!!! dobrej jakosci DvD .rip ;P nie na czasie jestes czy co?

gugu21

No wiem, co to Dixixy xD Ale zabrzmiało jakby DVD ze sklepu xD

ocenił(a) film na 9
Mahone93

heheh naprawde swietne wersje sa polecam :) dla tego filmu warto :)

gugu21

Wiem co to DVDRip, DVDSCR, R5, R3, CAM, TS, TC itp. xDD Codziennie się z tym spotykam.Jestem kinomaniakiem, to wiesz xD

ocenił(a) film na 9
Mahone93

noooom ja tez :) bardzo lubie filmy =] zreszta mamy podobne gusta :) zobacz na profilu skomentowalem jeden post z tym TOP ;)

ocenił(a) film na 4
gugu21

bardzo wątpliwe żebyś kupił jakąkolwiek wersje filmu,a jeśli już to na pewno nie dvdrip.A z dobrą jakością będzie miało tyle wspólnego co chińskie koszulki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gugu21

FullDVD? Czarny rynek? W sumie jak się ma dobre źródła to można ściągnąć bardzo, bardzo dobrą kopię DVDRip - mi się nigdy nie trafiła z choć jednym zakłóceniem - wmuszę w końcu spróbować HDDVDRip.

Mahone93

Hmm, ile stoi np. taka Piła 4 na giełdzie? xd

ocenił(a) film na 9
Mahone93

wszystko 10 zl kosztuje :) maja nawet telewizorek zeby sprawdzic jaka wersja wiec wiesz DeLuxe normalnie ;)

gugu21

Wiem, w Krakowie kiedyś kupiłem SM3 i Shreka 2, no i się zdziwiłem, bo co dopiero Shrek do kin wszedł, a tu już Dubbing - też były telewizorki i DVD, ale u mnie w mieście nie ma takiej giełdy niestety ;p

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Panowie, nie gadajmy o piractwie ;P Nie ma sensu, cieszmy się chwilą, że Cloverfield to Arcydzieło jak długo będę żyć tak długo, będę go bronił :D

recyklerek

No xDDDD Cloverfield to rewolucja wśród filmów :D

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Tylko ciiii, bo się zaraz przywalą że gustu nie mamy, a naszym idolem jest Rysiek z Klanu xD

ocenił(a) film na 4
gugu21

chyba nie mówimy tu o Pile, tylko o Cloverfield .A na torentach jest wersja TS czyli w miare dobry dzwięk i gówniany obraz(nagrywany kamerą).
Piraci nie są cudotwórcami i też mają takie wersje jakie są dostępne.

Green_4

No właśnie chyba nie.Piraci są zdolni do wszystkiego - wystarczy, że ktoś wykradnie taśmę ze studia (tzw. DVDScr) i jest xD

Mahone93

imho: kochasz kino? to go nie okradaj :]

ocenił(a) film na 4
Mahone93

Diffus zrozum,jak ktos wykradnie taśmę to w pierwszej kolejności pojawia się na torencie a nie na giełdzie.Bo chyba nie myślisz że piraci z np.Krakowa jadą po kopię do Hollywood.
Piraci mają to co jest na torencie,a tam nie ma Cloverfield dvdscr xD

ocenił(a) film na 9
Green_4

ja mieszkam w Krakowie i wlasnie tam chodze na gielde :P ja kupuje tylko dobre wersje filmow tzn. swietny obraz i dzwiek i napisy :P

gugu21

nie odchodź od komputera, policja jest już w drodze :]

gugu21

Ale zbieg okoliczności, na pewno się tam jeszcze pojawie. Ku***, pasowałoby Jumpera załatwić, ale nie ma, trza czekać miesiąc conajmniej :/

ocenił(a) film na 9
Mahone93

jumper juz niedlugo na piratach bedzie :) zaopatrze sie pewnie :] ale warto ten film ogladnac w Kinie ze wzgledu na efekty .

gugu21

Spoko, mam podobne efekty w domu :) xd