Nie warto sluchac o nim, nie warto o nim myslec, nie warto isc do kina, nie warto sciagac, nie warto ogladac. Z braku szerszej skali 1/10.
nawet nie chce ci mowić co mysle o ludziach wystawiających oceny typu 0 lub 1/10 ale nie w tym rzecz.
Zrozum że nad tym filmem pracuje ekipa lostow. w 1 czesci filmu mało co wiemy i ogolnie wszystko jest pogmatwane a o slusho i tej drugiej fikcyjnej firmie nic nie wiemy. tak wiec po co byly te wszystkie zdjecia tajemnice. a po to żeby potem wszystko moglo sie wyjasnic. Wg mnie pierwsza część jest jakby dłuższym trailerem drugiej:p i prosze sie nie smiac^^
jesteś żałosny nie podajesz dlaczego ci się nie podobał tylko wystawiasz ocenę 1/10. Ten film zasługuje na co najmniej więcej bo coś jednak sobą reprezentuje.
ty też nie podałeś argumentu - jesteś żałosny :p
ogólnie po filmie spodziewałem sie bardziej realistycznych reakcji głównych bohaterów, a że film na tym bazował nadłamało to jego efekt dla mnie 5/10
jedyna scena wyróżniająca sie trochę to przejście przez nieczynne tory metra...
pro-tektor uważam dokładnie to samo. Niedawno wróciłem z kina , wcześniej oglądałem film na pc ... nieuzasadnione wydawanie głosów jest conajmniej prostackie. Tak bardzo chcesz polecić ten film czy zniechęcić do oglądania to napisz dlaczego :/
Mi tam się podobał i polecam chociaż by po to żeby odznaczyć na liście obejrzanych produkcji.
10/10
za całą tą objemkę dookoła filmu i sam film