potwór jest rzenujący jak to wogule wyglonda jak glut jakiś co sie wydziera i rEce na 5 razy dłurzsze osiebie całego i sie szlaja jak zombi z odcientymi nogami eh godzilla dała by mu rade spokojnie ;)
Ale spokojnie, piszemy bez błędów ortograficznych i stylistycznych.Nie wiem po co kolejny bezsensowny temat o potworze, skoro są już inne tematu przeznaczone na to.
Nie rozumiem po prostu takich ludzi, którzy po oglądnięciu fragmentu filmika na YouTube (?) oceniają go jako gniot.I muszę powiedzieć że jako film niskobudżetowy jest całkiem dobrze, chociaż początkowo naprawdę sądziłem, że potworów jest więcej.Ale film daje radę.I odpuście sobie ludzie takie komentarze, bo żal ściska.(I nie piszę tego, by zrobić jakieś zamieszanie - fani - antyfani).A sądząc po tym co tu się dzieje tych drugich jest zapewne więcej...
no wiesz, przynajmniej jakoś to jest, bo jak dla mnie Godzilla jest przerośniętą jaszczurką, z małym pyszczkiem, która nie może się zdecydować czy ma ogień w gębie czy nie. Poza tym rusza się strasznie pokracznie i wygląda jakby uciekła z parku Jurajskiego. No i oczywiście jest słaba z geografii bo boi się wypłynąć poza Japonię ;) no chyba że mówimy o amerykańksiej
Btw.Polecam pisać ze słownikiem albo z Mozillą ;)
Tak apropo to jak nasz pajączek mógł zawalić budynki oO Toż to paranoja! xD Ja sądzę, że była tam jeszcze Głodzilla 8)i tkwię w tym przekonaniu xD Ktoś się zgadza? Ktoś jest przeciw? A może ktoś się wstrzymał? xDD
Piszemy bez błędów ortograficznych: apropo- źle, a propos - dobrze.
Pozdrawiam.=)
PS Bez urazu.
Słyszałem że to miał być Zidane! xDD
Odpowiem ci tak jak sam to zrozumiałem: a więc, tak: zauważ że potwór coś tam za sobą ciągnie, nie? no właśnie, to jest ogon, a nie odrośla itp. dodatkowo, jednak ma troszkę tego ciałka żeby wyglądać na Godzillę w postawie wyprostowanej (oczywiście gdy chcesz tam zobaczyć Godzillę ;)). A do tego wzniecił tumany kurzu i gruzu, które w dodatku spotęgowały odczucie, że jest "gruby". Osobiście wydaje mi się że Abrams w pierwszych ujęciach chciał zasiać ziarenko typu "To Godzilla, ale zaraz, to nie miała być Godzilla". I to mu się np. w twoim przypadku udało ;)No bo zauważ że przez kilka miesięcy mieliśmy Clovera tylko za budynkiem i do wtedy mógł być wszystkim-pająkiem, krabem, myszą, Zidanem? (xd) dopiero, w którymś tam teaserze zobaczyliśmy że ma jakby 'macki' :)
No ależ to niemożliwe xD Kurde, prezcież ten ogon jakby to tak jakby twarz xD zwróć uwagę, że widać to tutaj http://www.youtube.com/watch?v=qLs9MDdz_dg&feature=related No i dochodzą jeszcze jakby rogi.Do tego wielka łapa i powoli się porusza.Przecież wszystko się częsło pod jego ciężarem.Chociaż powiem szczerze, że pod koniec sceny w sklepie liczyłem na jakiegoś potworka 8)
I wg. mnie miało to być godzillopodobne coś, bo przeciez potwór by nie schudł 200kg w ciągu 2-ch miesięcy xD
No wiesz, mango sprzedaje jakieś diety cud-pewnie od Tagruato xD Ja tam widzę nadal naszego potwora, tego samego cały czas, no ew. może były dwa, jeden sie wycofał a drugi poszedł na miasto-chociaż w sumie to brzmi kretyńsko xd Btw. trochę mnie dziwi że niby przy każdym kroku ziemia się trzęsie a później już nie? czyżby schudł w kilka godzin...? Poza tym, dziwne że już nie ryczy, jak na początku :P
Witam
Krótko i na temat, film jest poprostu tragiczny, beznadziejny i do Godzilli bardzo ale to bardzo dużo brakuje, w skali 1/10 odemnie otrzymał 1.
Pozdrawiam
Bo naszą Godzille zestrzelili.Była scena jak strzelają i pewnie dostał i padł xD Ale ożyje, bo żeby zabić takie cielsko potrzeba 2 bomby atomowe 54 naboje usypiające i 120 bombowców typu B2 xDDD Zadziwiam siebie czasem xD
Jest tylko jeden ! duży potwór, stary przykro mi, ale tylko jeden plus pasożyty, które ścigają bohaterów w metrze. Na trailerze właśnie widać naszego potworka jak się chowa za budynkiem, nie pierwszy raz jest tak, że to co w trailerze różni się od tego co w filmie, daj już spokój bo nie zobaczysz dwóch potworów.
Ok, już dobra.Dowiedziałem się, że jest jeden i ten sam.Wierze.Mi tylko cały czas chodzi o wygląd.Tu wygląda tak, a tu tak.Ale dobra, może to tylko na 1-szy rzut oka tak wygląda ;)
22 stycznia 2008 12:00 w tym temacie Diffus, trzecia linijka :D
Dobra, koniec offtopu panowie, ziemia sie trzęsie a nie częsie, na tym koniec
A tak na marginesie to ciekawe gdzie teraz się będzie pisało teorie lub spoilery.Bo o tym filmie już wszystko wiemy xD
Ok wlasnie bylem w kinie na tym filmie. Musze przyznac z przykroscia, ze tak samo jak koncept byl orginlany tak tragiczny montaz, czas trwania tego filmu ktory nie dosc, ze jest krotki to zapchany totalnie nipotrzebnymi scenami oraz gra aktorska ktora pezypomina nowy odcinek mody na sukces. Nie daje mi yjscia jak uznac ten film za kmiot. Do tego jak obejrzycie film, jest tam scena w central paku ktora ukazuje potwora w pelni ma 4 odnuza jaku pajaka i jedna wystajaca z bzucha ktorapewnie rzuca iniszczy budynki.