PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Z jednej strony pełno absurdów (jak oni przeżyli upadek helikoptera? i jak ta panna mogła biec sprintem, skoro miała dziurę w płucach? adrenalina do tego chyba by nie wystarczyła), słaba gra pseudo-aktorów(tych, których musieliśmy znosić przez dłuższy czas na ekranie)...a z drugiej dobre efekty jak na wyjątkowo niski budżet, niezły klimat(zniszczone miasto, ludzie próbujący uciekać) i ciekawość towarzysząca mi od samego początku filmu. Z potworem mogliby się trochę bardziej postarać;> Mimo wszystko, solidne 7/10 ode mnie. Jestem ciekaw kontynuacji, która już została zapowiedziana...

ocenił(a) film na 10
Alpaka

Kontynuacja już została zapowiedziana? Możesz podać źródło tych informacji?

ocenił(a) film na 8
AUTO

eee Filmweb? O_o

za krótki, za krótki dla mnie w sam raz do diabła!

ocenił(a) film na 9
Alpaka

Ciekawostka jest to, ze zarowno upadek helikoptera jak i sprawa dobrej kondycji Beth sa dosc realistycznie przedstawione.

Na IMDb wypowiadal sie jakis wazniak i w bardzo przystepny sposob wszystko wytlumaczyl. Jego tezy sa nie do obalenia. Polecam przeczytanie jego wypocin.

zombie_sidekick

A mógłbyś zacytować? Jestem bardzo ciekawy.

Alpaka

Kontynuacja jest pewna, czytałem na jakimś serwisie internetowym... Nie pamiętam gdzie konkretnie. Chociaż na filmweb też jest o tym wzmianka. A propo tych "wypocin" to gdzie dokładnie to znajdę? Bo coś na IMDB doszukać się tego nie mogę.