Hej, mam do Was dwa pytania i byłoby mi miło jeślibyście mi na nie odpowiedzieli.
1. Sytuacja jest taka: dziadek mnie zaprosił do kina i mam dylemat na co isc. Chętnie bym się na to wybrał, ale nie wiem czy film jest odpowiedni. No wiecie, czy nie ma tam scen erotycznych, zbyt wielu bluzgów (troche może być ;] ) , czy nie ma za dużo krwi (no wiecie, jak w pile 'reka, noga, mózg na scianie' ;] ). No i ogólnie czy nie jest zbyt 'ciezki' :P
2. Kiedy wchodzi na ekrany polskich kin?
Z góry dzięki ;]
Scen erotycznych nie ma poniewaz nie ma czasu caly czas uciekaja: ,a jesli o brutalnosc chodzi to hmmm.Film jest dozwolony od 13 lat wiec nie powinno byc problemow.Sry za bledy spiesze sie.
scen erotycznych nie ma jesli chodzi o brutalnosc to jest tylko tak naprawde jedna ostra scena jak panie zaczynaja krwawic oczy a za chwile widac jak w niamiocie ?? wybucha i namiot robi sie zakrwiany czy cos w sumie lajcik w porownaniu do pily bo tak naprawde nic nie jest pokazane mozesz sie tylko domyslac co sie stalo. I od siebie film bardzo polecam to naprawde kawal dobrej roboty