Jeden z najlepszych filmów jakie widziałem, a na pewno najlepszy film katastroficzny. Super efekty i ogólnie jest co oglądać. Polecam każdemu 10/10 !
Na pewno.
Na pewno nie - najlepszy film katastroficzny. Jest cała masa lepszych filmów katastroficznych które widziałem, i jeszcze więcej lepszych filmów katastroficznych których nie widziałem. Jest dobrym ( chociaż to " dobrym " jest naciągane jak gumka recepturka [ lub też każda inna którą da sie naciągnąć w jakiś sposób :P ] ) filmem z genialną reklamą, i gdyby zrobili film na podstawie tej reklamy, Cloverfield były genialny ( intryga goni intryge, mnóstwo niedopowiedzeń, fałszywe strony internetowe, informacje spod znaku TOP SECRET, badania genetyczne, pitny koks itp ) Sam film utrzymuje atmosfere totalnej beznadziejności sytuacji i chyba to sie widzom podoba. Morski pasikonik wielkości cholera wie czego na tej ziemi jest dobrym pomysłem ale to że sie go nie da ukatrupić nalotem dywanowym to już jest poważne przegięcie pałki. Kamerą trzepie na prawo lewo góra dół, zupełnie jak moją wiekową pralką i to , mnie przede wszystkim zniechęca.