PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Jak w temacie, nigdzie nie mogę znaleźć, a tu już 3 dzień po premierze :P

ash17

Przeszukaj forum, podawałem go jakiś czas temu.

hellsing_michal_2

Oglądałem już fragmentami na jooxie i powiem Wam, że średnio wypalił.Chociaż sam w sobie pomysł był orginalny to jakoś potwory nie za bardzo.Nie żebym był negatywnie nastawiony, przekonam się ostatecznie dopiero w piątek na pokazie przedpremierowym, bo na CAMie to jednak nie za dobrze widać, również nie oglądałem całego.Końcówka trochę naciągana, liczyłem, że pokażą więcej potworów.Ogólnie ujdzie, b. dobry monster movie, chociaż nie wypada mi jeszcze tak dogłębnie go oceniać, bo nie byłem w kinie, a tam wiadomo - jakość I klasa.Nie jest źle, wręcz przeciwnie - nie kierujcie się moim komentarzem, musicie ten film zobaczyć bo naprawdę warto.Tylko tak jak mówię - mało potworów i tyle.

ocenił(a) film na 8
ash17

http://pl.youtube.com/watch?v=Ph-C-ii9H9A
Tu masz scene jak samoloty typu stealth strzelają/zrzucają bomby na bohatera.
spoiler!!!JAK KTOS NIE CHCE SOBIE PSUC PRZYMENOSCI NIECH NIE OGLąDA!

ocenił(a) film na 8
Jules_2

aha i jeszcze film dodano wczoraj(20stycznia 2008) Więc to napewno Cloverfield.

Jules_2

Ten potworek mnie zawiódł.Nie wiadomo co to jest i skąd wyszło.Nawet sztucznie się porusza.Ale mordę ma nieźle złą :]Jednego potworka już widziałem, drugiego tylko w scenie jak się chował za budynkiem.I wystarczy mi xD Tylko nie wiem co to było to coś na zdjęciu, które znajduje się na 01-18-08.com wieloryb czy cu.