Ludzie ! Co się z wami dzieje ?? Mnie krew zalewa jak widzę jak ktoś pisze:
- eee... ale kicz 1/10
- eee... nie jest realny, badziew maksymalny !
- eee... przereklamowany! lepiej go pociągnąć z neta niż do kina na to iść!
CZY WY OGLADALISCIE W OGÓLE TEN FILM ???
Rozumiem ludzi, którzy nie lubią takich filmów. Są wrażliwi lub wola lżejsze filmy oglądnąć. Ale mnie krew zalewa jak czytam, ze ktoś mówi, żebym sobie ściągnął ten film niż pójść na niego do kina !!! Jestem przekonany, ze oni nawet tego filmu nie widzieli tylko słyszeli coś. Potem sobie ściągnęli zobaczyli, ze jest kręcone normalna kamera i mówią, ale badziew. CZEMU WY SCIAGACIE FILMY ??!! Dobra powiedzmy, ze oglądaliście ten film. Jak oglądaliście, to dajcie jakieś ARGUMENTY czemu ten film według was jest taki do dupy !!! Rozumiem ludzi, którzy idą do kina i po wyjściu przemyślają film i potem mówią:
- podobał mi się, bo...
- nie podobał mi się, bo...
Ale nie toleruje ściągania wersji "cam". Bardziej filmu nie mogliście sobie popsuć !!!
Dobra koniec tego. Mi tylko chodzi o to, ze ludzie oglądają film w wersji nagrywanej przez jakiegoś gościa w kinie . Nie widza nic co jest nagrane i narzekaj na film. Bardziej filmu nie można sobie popsuć. (powtarzam się. Przepraszam ;) )
Moim zdaniem film był bardzo bardzo dobry. Oddawał genialny klimat. Był bardzo realistyczny. Gra aktorów była super (SPOILER: scena z Jason is dead mama)! Film, który TRZEBA zobaczyć w Kinie. Nie ważne czy jest przereklamowany czy nie. Czy wolicie dramaty czy komedie. Ten film trzeba zobaczyć w KINIE ! Ja byłem średnio przekonany fabuła jak wchodziłem na sale. Jakaś godzzila sobie skacze po NYC ta fabuła juz była, ale poszedłem, ponieważ ma to być film z zupełnie innej pespektywy i bardzo dobre efekty specjalne. I oczywiście nazwisko Abrams ;). Chciałbym jeszcze dodać, ze takiego seansu kinowego jeszcze nie przeżyłem, Fotele drżały, genialna atmosfera, a jak przyszły napisy końcowe to była taka cisza (brak muzyki). Wszyscy siedzieli zamurowani. Światła się zapalają a cala sala nadal siedzi. Nawet nie słychać, żeby ktoś gadał. Taka kompletna cisza. Dopiero jak się muzyka w napisach pojawiła, wszyscy wyszli. Film naprawdę gorąca polecam i chciałbym raczej, żeby 2 część nie powstała ani nic powiązanego z cloverfield. Po prostu chce, żeby to był taki film jedyny w swoim rodzaju. Nic dodać nic ująć. Aha chciałbym jeszcze powiedzieć w sumie, ze to nie jest film ! To jest przeżycie, które nie zapomnę do końca życia. podczas filmu nawet mi nogi czasami drżały ! Nie ze strachu, ale z wrażenia ! 10/10
P.S. Sorry jak kogoś uraziłem ;). Pozdrawiam ! :)
Zgadzam się.Przyjdzie taki jeden z drugim i chcąc zrobić na złość wstawia filmowi ocenę 1, przez co film ma już średnią 7,5.Ludzie.Jak można w ogóle dawać 1? Czy to normalne? Przecież nawet takiego filmu nie ma, który mógłby dostać 1! Ale tak to jest jak przyjdzie jakieś dziecko (neo) i wstawi 1, nie oglądając filmu.Podawajcie jakieś argumenty, albo idźcie równać jakiś inny film z błotem.Tu nie ma miejsca dla "kinderów"! A zanim wstawicie komenta to zastanówcie się, czy oglądaliście film "Monster" - japońską podróbkę, czy "Cloverfield", bo to wielkaa różnica.I ja się nie dziwie, że potem widzowie filmu nie rozumieją, jak kupią sobie 5l Coli, 2 opakowania popcornu i piwo, do tego dochodzą jeszcze rozmowy "na poziomie", a film leci w tle...