PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69024
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Mam pytanie wróciłem właśnie z seansu filmowego, pod wielkim wrażeniem...
ale nie o tym będę pisał a wiec do rzeczy. Gdy film się zaczyna widzimy napisy ...U.S Government coś w tym stylu... i dalej film odzyskany z dysku twardego kamery!! Podkreślam dysku Twardego... A później jak się dowiadujemy i dostrzegamy jest to kamera na Kasety Video więc jak jest to jest żeby zrobić taki błąd???

JaRoM

kę? Kamera to Panasonic HD na kasety MiniDV o_O

Mahone93

I nie dysku twardego tylko karty pamięci chyba o_O

Mahone93

a jeżeli chodzi o niedociągnięcia to nie wiem czy to takowym było czy ja coś tam niedopatrzyłem. Ale słuchajcie. Jak spada głowa Statuy Wolności na ulice i potem wali się budynek i są tłumany kurzy to bohaterowie uciekają do pobliskiego sklepu. Po prawej stronie...No dobra... czyli kurz lecący po ulicy powinni mieć nadciągający z prawej, a onii mają go z lewej. Wychodzą i rozwalony budynek tak gdzie po raz pierwszy ujecie potwora powinni mieć z prawej tymczasem oni mają z lewej...

Też ktoś to zauważył, czy ja coś pomieszałem i było dobrze...bo może walnąłem gafe i wszystko było ok.

ocenił(a) film na 8
szimin

Mi się wydaje że wszystko jest w porządku wchodzą do sklepu po lewej czyli w tą stronę jak głowa statuy wolności patrzy i potwór idzie od lewej.

JaRoM

a tak faktycznie zobaczyłem na tym "pierwsze 5 minut filmu" faktycznie on robi obrót z tą kamerą o 180 stopni.. soryy mój błąd.