Być może pomysł na fabułe nieco stereotypowy i kiczowaty,ale sama kampania marketingowa poprostu genialna, zaczynam się dosyć poważnie interesować tym filmem.Cały szum jaki wogół siebie stwarza bardzo zagęstnia atmosfere, dawno nie było już obrazu owianego taką legendą.Do kina raczej nie pójdę,ale zobaczyć zobaczę.Wolał bym jednak aby w zwiastunach nie zdradzali zbyt dużo,to jeszcze bardziej zachęci ludzi i przedwszystkim mnie.
(za krótki)
Kampania marketingowa jest prowadzona doprawdy znakomicie. I chyba właśnie dzięki niej produkcja Abramsa to w tej chwili dla mnie najbardziej wyczekiwany film. Oby tylko nie było jak z "Blair Witch Project" - reklama świetna, film dupny. ;] Ale nie sądzę. W końcu scenarzysta i producent to twórcy LOST - najlepszego od lat serialu telewizyjnego. :)
Mnie z początku ten film był obojętny, ale teraz wiem jedno. Ne pewno wyląduję w kinie. Zgadzam się z przedmówcą, że kampania promocyjna prowadzona jest po mistrzowsku. Można powiedzieć, że film skazany jest na sukces. Mam tylko nadzieję, iż będzie tego wszystkiego wart, ale jestem dobrej myśli. A więc do zobaczenia w kinie:)