PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68966
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Właśnie wróciłem z kina i muszę powiedzieć że ludzie którzy piszą że film jest nudny lub przeciętny albo go nie oglądali albo oglądali na swoich 15calowych monitorkach wersję TS:/ Film nie nadaje sie do oglądania na małym ekranie bo nie odczujecie emocji których dostarcza niewątpliwie WIELE!!!
Przeznaczony dla LUDZI Z WYOBRAŹNIĄ!!!
Dla mnie REWELACJA!!!

razell

eh.... nie wiem co w tym filmie jest fajnego:\
Najbardziej podobał mi się ten wątek "musimy to udokumentować ..."
i co..... ?
i dziewczyny nagrywały siebie nawzajem :) hahahahh

użytkownik usunięty
PeeTerek_2

... Ty oglądałeś Cloverfield (Projekt: Monster), czy może podróbkę zatytułowaną Monster, której fabuła osadzona jest w Japonii? Przecież w Cloverfield kasetę nagrywał facet, a nie dziewczyny...

kurcze, katastrofa .... oglądnąłem nie ten film :) hahahah
sorki i dzięki za wyjaśnienia:D
p.s. dobrze, że można skasować swój głos;)

ocenił(a) film na 9
razell

Tak, film jest rewelacyjny, ale tylko obejrzenie go w kinie może dostarczyć tylu emocji. Więc nie nadaje się do ogladania w domu. ...Nigdy jeszcze nie czułem sie tak jakbym brał bezpośrednio udział w wydarzeniach przedsatwionych w filmie. Doznania sa intensywne i bardzo wbrew wielu opiniom realistyczne. Dużo rodzi się pytań po obejrzeniu filmu, ale My tak naprawdę nie możemy na nie odpowiedzieć bo przecież to co się wydarzyło w Nowym Jorku nigdy nie miało miejsca na Ziemi. przyjmijmy, że Swiat ukrywa przed nami rzeczy stworzone z materii której nasza nauka nie jest w stanie pojąc, wobec których jesteśmy bezsilni. ...Film dla ludzi z wyobraźnia... Nie dla sceptykow... dla ludzi z otwartymi umysłami... Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 9
razell

Razell święta racja ;)) Popieram w 100% !!