PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69035
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

niemal cale forum "najeżdża" na ten film, ze lipa i w ogole, ze jest nie ciekawy i nudny, to pytam sie jak ten film do jasnej cholery ma ocene 8,6/10?????????? Wlasnie dlatego nie rozumiem czasami tych ocen na filmwebie. Jakby ktos wszedl na te forum to odrazu nigdy by tego filmu nie obejrzal patrzac na Wasze opinie. Ja w kazdym badz razie film obejrze i zobacze jak to jest z ta produkcja:) pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 8
Dances_with_Life

Bo prawdziwi kinomani głosują, a filmowi onaniści dyskutuję. Dlatego jest taka dobra punktacja i takie marne komentarze :D

posith

na odwrót :D filmowi onaniści głosują na 10 po się zajarali przed premierą w polsce plakatami i trailerami itd. A prawdziwi Kinomani którzy widzieli film, albo stawiają normalne oceny, albo go jeszcze nie widzieli i jeszcze nie stawiają. Stąd przewaga na razie ocen tych pierwszych, po premierze to spadnie. Tak jak to było z Silent Hillem, który miał koło 9, i Zaczarowaną, która miała 9,26 i wystarczyło pare dni po premierze, żeby zaczęły spadać na pysk :D Tak to jest. Najpierw oceniają fanatycy, potem reszta świata.

ocenił(a) film na 8
Redgard

aaaaa widzisz! Nie pomyślałem, że można głosować na film przed jego obejrzeniem..(bo wydawało mi się to bez sensu). masz racje - to też robią filmowi onaniści :)

posith

Ja to w ogole nie rozumiem jak mozna oceniac film przed jego obejrzeniem albo na podstawie plakatow:)??? To jest przeciez nie normalne, ale co zrobisz dla ludzi, ktorzy maja problemy chyba z mozgime bo inaczej tego nazwac nie mozna:) pozdro