Ja mysle ze film bedzie o tym ze Pepsi robił nowa reklame z pilkarzami. Niestety Roberto Carlosowi piłka zeszła i to ona spowodowała ze Nowy Jork "zmienił" image:) Piłka nabrała takiej predkosci ze nie mogła spasc i cały czas odbijała sie od wiezowców jak w pinball. Nastepnie nabrała takiej predkosci ze swym ruchem zakrzywiła os obrotu naszej planety, te zmiany doprowadziły do tego ze ludzie zaczeli miec problemy z błednikiem i ogolnie mieli zwidy, miedzy innymi widzieli potwora. Na koncu jednak gdy kazdy mysli ze to koniec pojawia sie Jurek Dudek i zatrzymuje piłke dzieki swojemu Dudek Dance. Wszystko wraca do normy , Swiat ocalony a Jurek odzyskuje miejsce w bramce reprezentacji Polski i jedzie na Euro 2008. Zobaczycie ze mam racje , jak do tego doszedłem? A no madry jestem i umiałem odczytac wskazówki ze zwiastunów. Tam wszystko jest!
zgadzam się ja wyczytałem z zwiastunów że to paris hilton zniszczyła nowy york bo niemogła kupic bluzy hahha
Trudno mi polemizowac z tym ze moj post jest absolutnie nie na temat ale to co sie dzieje wokół tego filmu aż sie prosi o żarty. Z reszta ile postów na temat tego filmu na filmwebie było jak do tond powaznych? Na pewno mniej niz połowa. Kazdy choc raz ironizował na temat domniewanej fabuły tego filmu. Niech temet któr utworzyłem bedzie miejscem gdzie kazdy bedzie mogl sobie wpost zartowac z tego filmu:) Przynajmniej przez te 2 tygodnie do premiery bo wtedy wszystko sie wyjaśni.
A, co do tego nie mam nic przeciwko ale od tego trzeba było zacząć :)
TRoche mylnie cie zrozumiałem i za ostro zareagowałem. Chodziło mi raczej o podejście. Wiesz ludzie mają niezłą zabawę rozgryzając to wszystko i taka ironia może czasami sfrustrować. Ale jeżeli to ma być miejsce do wymyślania smiesznych pomysłów na fabułe to czemu nie :) Pozdrawiam ;)
Wiem wiem , mogłem dac inny tytuł tematu. A zamiast tego jestem pewien ze niektórzy przez pare minut mieli zgryz czy wejsc tu i poznac fabułe filmu bo mogli mi wierzyc ze naprawde cos wiem. Piszac ten tytuł pomyslałem sobie ,e nic złego nie robie bo w koncu tak naprawde zadnego spoilera nie zdradze bo nic nie wiem. W sumie mysle ze ten film bedzie bardziej standardowy niz wszyscy sie spodziewamy. Po pierwszym zwiastunie( raczej teaserze) kazdy prawie byl pewien ze to film o potworze a potem nie wiadomo czemu nagle ogromny stwór przechodocy obok budynków stał sie zagadką. Czemu? Bo spryciarze od marketingu rozesłali po swiecie rozne niby wskazówki. I nie zwracajcie uwage na słowa ludzi odpowiedzialnych za tworzenie tego filmu. To zadna wyrocznia. Myslicie ze zalezy im na tym ze potem ktos nazwie ich kłamca. Watpie ,zwłaszcza gdy dzieki temu na swoim koncie zobacza kilkaset milionow dolarów przychodu wecej niz by mieli bez tych reklamówek.
Jesteś blisko, ale to jeszcze nie to. Nie Carlos, tylko Zinedine Zidane! Otóż były piłkarz wybrał się do Nowego Yorku, ale okazało się, że Francuzów tam nie lubią. Wkurzony Zizou zaczął nawalać wszystkich i wszystko z bańki - stąd tyle zniszczeń. Nie wierzycie? Przecież ci żołnierze z trailera mówią wyraźnie - "cokolwiek to jest, wygrywa". No jasne, że wygrywa! To jeden z najlepszych piłkarzy świata!
Zastanawiacie się, co tak naprawdę pchnęło Francuza do takiej agresji? Ja też, ale J. J. Abrams obiecał, że film wyjaśni tę kwestię. Nadzieje na to są spore, bo Materazzi brał udział w pisaniu scenariusza.
Pozdr.
niewiem czy to ważne ale znalazłem coś na trailerze 1 z tej strony w czasie 00:01:28-00:01:31 strzelający żołnierze(strzelają)ale w zwolnionym tempie widać za budynkiem dym? potwora? niewiem ale wchodzi za budynek sam niewiem...
pytam sie poważnie czy wy też coś tam widzicie?? Jak nie to poprostu napiszcie że nie/tak, niepotrzebne skreślić
tak, to jest potwór
btw. Chciałem napisać tylko "tak" ale wyskoczył komunikat ze za krótko :p
mnie to bardzo cieszy. Ciekawe czy na Jutubje ktoś zobaczył to samo:] ale już zostało niedużo czasu do premiery więc zobaczy sie w kinie.