PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69024
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Niestety, ten film to kompletny gniot. ZERO napięcia, gra aktorska na poziomie Braci Mrok, fabuła kuleje - lub wcale jej nie ma. Pomysł kręcenia z ręki (abstrahując od Dogmy, bo to ZUPEŁNIE inna bajka) wykorzystany w filmie quasi-katastroficznym, to pomyłka - mądrej głowie dość dwie słowie. Niespójności typu nabita na pal biegnie niczym Ben Johnson, to już tylko smaczki. Niestety, dobra kampania reklamowa i ładny plakat to nie wszystko. Cloverfield to zmarnowany godzina i dziesięć minut. Jak dla mnie poziom "U-571", tudzież "Stary gdzie jest moja bryka". Lepiej po raz setny obejrzeć "Obcego", "Ptaki" lub.. każdy inny film. Cloverfield to przykład jak nie należy robić filmów. KLAPA.

użytkownik usunięty
euzebiusz6000

Dokładnie, zgadzam się z przedmówcą! Totalna klapa, zero napięcia,nędzna gra aktorska, a pomysł kręcenia z ręki totalnie nietrafiony, NIE POLECAM Moja ocena 1

ocenił(a) film na 1

Również się nie zgadzam. Ten film to jedno wielkie GÓWNO! Zmarnowałem nie tylko godzine swojego życia, ale też 39 groszy na płyte, i 1.5h ściągania go! Nikomu nie polecam! Chciałem sobie obejrzeć jakiś ciekawy film z nutką przerażenia, a przez pierwsze 18 minut jakieś pedały na imprezie coś pieprzyły i nic więcej. Żadnego nawiązania do dalszej części filmu, potem 'zakochany kundel' poleciał na 59 piętra po swoją ukochaną, która była nabita na słup a potem zapierdalała jak głupia. NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 9
zerkov

frajery z was

sepultura_fan

Straszna klapa ten film. Zapłaciłem za niego 20zł w kinie i był to najgorszy chłam jaki oglądałem.

PS: sepultura fan pokazałeś jaki mądry jesteś.

ocenił(a) film na 9
jack_27

jestem jestem. a ty też jesteś frajer.

ocenił(a) film na 8
sepultura_fan

tak tak pozerzy od siedmiu boleści, nie wystraczy użyć słowa "gniot", żeby napisać dobrą recke.