PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69029
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

niezwykle realistyczny. Najbardziej podobala mi sie scena gdy nie wiadomo skad nagle pojawia sie wojsko na ulicy i zaczyna strzelac do tego stwora z wszystkiego co popadnie. A nasi bohaterowie w samym centrum tych zdarzen niezle efekty dzwiekowe. I te ciagle slyszalne wystrzaly na ulicach jakze realistyczne. Choc w trailerach zdaje sie ze byly sceny ktorych w filmie wogole nie bylo. Ode mnie mocne 7/10.

ocenił(a) film na 4
skyline98

Nie powiedziałbym ze byl realistyczny...np. moment uratowania tej dziewczyny Roba, została na wylot przebita przez jakiś pręt,a po chwili oni ją uniesli i wyszla bez szwanku...pozniej zbiegli okolo 50 pieter!! to bylo lipne,jak i wiele scen w filmie. Najgłupszą, było pożarcie Jasona przez potworka...

ocenił(a) film na 7
Alexander_Supertramp

Tu akurat zgodze sie z Toba to tez mi sie nie podobalo. A juz szczegolnie to pozarcie kamerzysty przez potwora. Ta scena powstala chyba tylko po to bo tworcy chcieli nam pokazac stwora w pelnej krasie. Dlatego dalem 7/10 a nie wiecej.I tez sadze ze to film do ogladania w kinie albo na dobrym kinie domowym inaczej moze sie nie podobac.

ocenił(a) film na 8
skyline98

I na mnie ta scena wywarla niezle wrazenie. Walic w bestyje wszystkim co mamy zabic skurczybyka ;) Za temat militarny w filmie 8/10