PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Ciezko mi sie czyta opinie innych.W szczegolnosci tych ktorym podobal sie ten film.Oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania.Wiec i ja sie tu wypowiem.Wczoraj kumpel podrzucil pomysl zeby obejrzec ten film.Zajrzalem tu by przeczytac opis i niektore komentarze.Zapowiadalo sie super.Do tego ocena ponad 8 to jak na tego rodzaju film bardzo duzo.Wiec co zebralismy sie i pojechalismy do kina.Pelna sala film sie zaczyna i co?Pierwsza porazka to pomysl z kamera..Strasznie mecza sie oczy.Fakt po jakichs 40 min mozna sie przyzwyczaic ale co z tego to polowa filmu.W polowie 5 osob wyszlo z sali.Tez mielismy z kumplem taki pomysl ale zostalismy liczac ze cos sie zmieni.Teraz przynajmniej moge Wam to napisac..Bajka straszna.Efektow strasznie malo.Glowny bohater..Coz..Gdyby tytul filmu brzmial Superman moze i by posowal ale tu?!Koles borykajacy sie z problemami szuka swojej "kolezanki" Gdy juz ja znajduja (szuka jej 3 osoby) dziewczyna prawie umierajaca lezy z wbita w piersi rura.Oczywiscie nie wyjmuja rury tylko ja (podnaszac do gory).Nastepnie "kolezanka" w pelni sil ucieka biegnac razem z reszta...Ciezko mi pisac o tym filmie bo chce go jak najszybciej wyrzucic z pamieci.Pisze to tylko dlatego ze byc moze pomoge komus w zaoszczedzeniu kasy czasu i nerwow..Przede wszystkim nerwow i rozczarowania!!!

ocenił(a) film na 10
cynoley

te 40 min.... nie wydaje wam się jakby kamera na początku latała jak szalona a później lekko to załagodzono? koleś już nią tak nie machał, tam mi się wydaje, pokazywał też rzeczy, jakby, bardziej profesjonalnie. Co do twojej wypowiedzi, jak najbardziej, każdy ma prawo do własnego zdania! ;)

ocenił(a) film na 8
recyklerek

Tak, tez zwróciłem na to uwagę. Choć raczej bym się przychylił do tego że wzrok widza się przyzwyczaja do takiej kamery po jakimś czasie. A najprawdopodniej i jedno i drugie.