PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Czy ktoś jeszcze ma podobne wrażenie do mnie, że JJ robi sobie z nas JaJa z tym potworem? Biorąc pod uwagę fragment monstrum w zwiastunie, w szczególności to jakby przedłużenie czaszki na grzbiecie oraz patrząc na głowę bestii umieszczoną na posterze (układa się z chmur), można wywnioskować, że to ten sam stwór.
Byłoby lekko zabawne gdybyśmy mieli go przed oczami od samego początku..

ocenił(a) film na 7
Hank

ps. czy ten plakat na filmwebie z tą dłonią/palcami, to nie jest fanart?

ocenił(a) film na 8
Hank

tak to jest fanart ;/

Hank

nie wiem czy zauważyliście, ale na prawie każdym plakacie (oprócz fanarta oczywiście), nad Statuą Wolności układ z chmur tworzy profil ludzkiej twarzy z jakby koroną na głowie :) nie wiem co ma to z tym wszystkim wspólnego ale jest to zastanawiające :)

ocenił(a) film na 10
szimin

Motyw z Koroną, to może kolejna gierka apropo teorii z lucyferem...ale cholera ich tam wie xDD

Hank

jak się wejdzie na tą stronie i odczeka kilka minut to usłyszymy odgłos potwora :)

Hank

nie wiem czy patrzymy na ten sam plakat ale nie widzę tam żadnego układu chmur w czaszkę :| no ale tak jak mówię może nie patrzę na ten plakat co trzeba. Ja tam widziałam potwora w zwiastunie. Mnie to tak bardziej pod Głodzillę zajeżdża :D może to będzie MechaGłodzilla?! ale awsome!

ocenił(a) film na 7
Agniecha

HA!!!!!!!!!! Czyżbym miał rację? :D
W nowym 5minutowym klipie, zanim załaduje się filmik jest zbliżenie na twarz z plakatu!!!!
Agniecha -> prawy górny róg, twarz zajmuje prawie 1/4 plakatu.

ocenił(a) film na 7
Hank

Oczywiście trzeba filmik obejrzeć nie na youtubie ale na widżecie, np. na:

http://zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=1222

A oto zdjęcie z plakatu, na litość niebios...

http://www.wrzuta.pl/obraz/cXZwUd318w/7169691.3

Hank

no i o to coś tyle krzyku?! ja bym tego w życiu nie zauważyła. na upartego może, ale jakbyście nie napisali gdzie to bym nie zauważyła :D:P

ocenił(a) film na 7
Agniecha

nie krzyku :) ale miliony ludzi na świecie zauważyły i wiele z nich /w tym ja/ uważa, że tak właśnie będzie wyglądał potwór :) no a teraz ten widget :) po prostu wszyscy rozgryzają zagadkę jak będzie wyglądał potwór a JJ być może pokazał go nam już na samym początku :)

Hank

no wcale w to nie wątpię :D nawet fajnie byłoby jakby tak wyglądał :D