Co w "Projekt:Monster" jest takiego że na onecie piszą, że widzowie wymiotują po seansie?
Żeby nie było że zmyślam: http://film.onet.pl/zwiastuny/0,3085904,267,1,filmy.html
Ktoś się porwie na odpowiedź?
żal.pl....znam takich ludzi...krew pocieknie z nosa a oni od razu lecą do papierowej torebki...nie lubię takich bo przeważnie są to też panikarze i histerycy, nic mnie w tym filmie nie ruszyło pod tym względem...jeżeli wymiotujesz bo zobaczeniu przeżutej gumy to stanowczo odradzam..
Może dlatego że to taka szmira?
A na poważnie to nie ma tam takich drastycznych scen, czy jakichś wyjątkowo "żyganych".
Zdaje mi sie że to ta perspektywa stale poruszającej sie kamery może doprowadzić do mdłości. Obraz cały czas się obraca i trzęsie...
Mam nadzieje że pomogłem. Pozdrowienia!
A kto normalny wchodzi na Onet? Wierzysz w to co piszą na Onecie? Bez obrazy, ale to zwykły rynsztok i najlepiej sobie ten portal darować... Ostatecznie wp.pl może być z portali ludowych, a o filmach dowiaduj się z portali filmowych - pozdrówka
Moze i w Stanach rzygali, ale na pokazie w Cinema City Mokotow nikt nie wymiotowal. Polecam film bardzo serdecznie, jest swietny.
No wiesz na oneta weszłam tylko na poczte ale tutuł mnie zwabił..
Co ciekawe opinie na temat tego filmu sa baardzo podzielone: alo świetny, albo beznadzieja..
I komu wierzyc? :P
Jak są stanowiska tylko skrajne to film na pewno warto obejrzeć... Gorzej jakby on ani zeimbił, ani grzał...
Nie wszystkich ale trudno się nie zgodzić...Przykładem może być forum o King Kongu czy Godzilli gdzie dzieciaki piszą pierdoły że aż się w żołądku przewraca ;f
Film trzeba zrozumieć, zanim się ktoś weźmie za jego ocenianie.
Dzieciaki...Dobrze, że ten film jest od 13+ bo w kinie bym nie wytrzymał podniecenia młodzieży szkolnej xD :F
Moim zdaniem jedynym minusem 'jestem legendą' bylo wlasnie to ze bym przereklamowany. Reszta była spoko.
Ale rzeczywiscie tego monstera reklamuja jak mogą ...
A tak w ogóle to co myslicie na temat sposobu kręcenia filmu (I mean) że ciągle trzęsa tą kamera (co niby doprowadzało amerykańców do wymiotów)?
A nie pomyslal nikt z Was, ze oprocz nietypowych i "trzęsących" sie ujec - mogl byc jeszcze jeden powod takich emocji w Stanach? Sceny z ulic przypominaly te po ataku na WTC? Inna geneza ale poczatkowy strach i dezorientacja podobne...