PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Ja sam filmu jeszcze nie ogladalem ;) ale podobno na koncu jest jakas scena czy moze ktos ja widzial i moze opisac. "Prawdziwy snob zostaje w kinie do konca napisow" ale nie w kazdym kinie napisy sa puszczane do konca, wiec prosilby, o opis sceny ! ;)
z gory dzieki !

ocenił(a) film na 4
floo123

Sceny nie ma tylko chwilowy zapisa jakiegoś nagrania które czytając od końca bodajże oznacza "To wciąż żyje"

ocenił(a) film na 7
Sorata13

Ale za to leci ładny godzillo-podobny utwór na napisach ;)

ocenił(a) film na 4
Hank

!SPOILER! zgadzam się :) Jednakże próbuje doszukać się jakichś informacji na temat sceny w wesołym miasteczku gdy "coś" spada do oceanu po prawej stronie...

ocenił(a) film na 7
Sorata13

Satelita Tagruato ;) Podobnież obudziła potwora.

ocenił(a) film na 10
Hank

No właśnie, gdzie to jest? wytężałem wzrok jak mogłem na tych scenach w rogi ekranu ale nic nie widziałem

recyklerek

Nie było tej sceny.Dziadu wycięły scenę xD

ocenił(a) film na 10
Mahone93

A niby czemu? jakoś chyba nie było tam nic strasznego, nie? kutwa, szkoda, chciałem to zobaczyć ;P

recyklerek

Dużo scen wycięli, aż się zdziwiłem w ogóle.

Mahone93

Scena ze spadającym satelitą JEST. To ujęcie oceanu z kamery Roba gdzie W PRAWYM GÓRNYM ROGU ekranu widać drobny obiekt wpadający do wody.
Wydało mi się (być może błędnie), że jedyne wycięte sceny to niektóre życzenia dla Roba składane na imprezie przez jego znajomych.

ocenił(a) film na 10
Jaskier_3

wycięte sceny to miały być te, które zostaną ukazane w wydaniu DVD, bardziej hardkorowe, więcej krwi itp. no ale bardzo możliwe, bo wydaje mi się że np. taki kudłaty koleś z brodą nie składał Robowi tych samych życzeń co w trailerze ;p

ocenił(a) film na 7
recyklerek

Jakie znowu wycięte sceny, co Wy gadacie ? ;p Wszystko było. A to, że nie było wszystkiego co pokazali w zwiastunie to nie dziwota, będzie na dvd ;)

Hank

//offtop

Wie ktoś może gdzie mogę dostać/ kupić plakaty "Cloverfield" do powieszenia na ścianie? xD Na allegro są tylko polskie :/ a ja tego tytuł€ nie zniose xD