PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Prosze o wpisywanie się... Czy warto pojść do kina na "Projekt:Monster "?? Czy przy nim mozna swietnie spedzic czas czy tez nie warto tracic czasu?? Mozecie przy odpowiedziach pisać oceny.. Z gory dzięki

urson1

sorry, oczywiscie obejzec na dvd, bo w kinach juz nie grają, pomyłka:P

ocenił(a) film na 7
urson1

Jeśli jakiś z Twoich znjomych zakupi to owszem, ale aby samemu wydawać pieniądze to nie warto. Filma na poczatku wydaje się ciekawy, ale wraz z może 15 minutą filmu staje się coraz nudniejszy i nie ciekawy. Zatem tylko do pożyczenia.

Scirm

hmm.....dla mnie to właśnie poczatek jest nudny . dokładnie do 18 minuty jest pokazana impreza na której nie ma na czym oka zawieśić ;) no a potem jest już tylko akcja :) dla mnie film to naprawdę rewelkia :) POLECAM :]

ocenił(a) film na 9
urson1

tak, o ile jest ciemno w pokoju i masz mocne kino domowe (i wyrozumiałych sąsiadów :)) ) lub dobre słuchawki - szczególnie na słuchawkach jest fajnie bo odcinają cię od świata zewnętrznego ...... i robi się coraz ciekawiej... INRTYGUJĄCY....

użytkownik usunięty
urson1

Kino odpada, DvD jak najbardziej bo film jest zacny, z całym szacunkiem naprawdę warto obejrzeć ten film, emocje gwarantowane :)

ocenił(a) film na 7

Naprawdę warto.

ocenił(a) film na 7
Raptor_2

wg mnie warto, ale tylko po to aby się przekonać jak nieudane to dzieło

ocenił(a) film na 8
urson1

wg mnie warto, ale tylko po to aby się przekonać jak udane to dzieło

ocenił(a) film na 9
Dorikin

Oczywiscie że film warto obejrzeć ale :
- z dźwiękiem na maksa,
- po ciemku,
- ze skupieniem.
Te wszystkie warunki sprawiają, że film będzie się podobał i spelni swój cel : zszokować widza :D

użytkownik usunięty
ziolo

Czy ja wiem napewno odejżeć ,Tak owe doświadczenia w sweże filmowej sie przydadzą! hmm . . . Film mnie nie wciągnoł za bardzo można było sie spodziewać konca, ale efekty spacjalne bajer!!!Tak Do obejżenia tego filmu te 3 warunki naprawde pomagają filmowi zdobyć większe uznanie wśrud grona widzów! Pozdrawiam miłaego seansu!

ocenił(a) film na 5
urson1

NIE warto słaby , nijaki shit!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 2
urson1

Dla mnie strata czasu tak głupiego filmu dawno nie widzialem. Nie polecam!!!

Kopaczo

hmm..kolego a tak z ciekawości spytam: Czemu dla Ciebie ten film to strata czasu? ciekawi mnie ;)
pozdro

ocenił(a) film na 7
Beatkos

Tak ( za krótki ....................... )

ocenił(a) film na 6
urson1

ja mówię że można sobie obejrzeć w spokojny wieczór jak nie ma się co robić, taki film do rozerwania się...

ocenił(a) film na 7
urson1

Ja w sumie miałem mieszane uczucia. Za pierwszym razem mi się podobał,
ale jak drugi raz u kumpla oglądałem, to wydał mi się taki... niezbyt
ciekawy. W sumie to kwestia gustu, może się podobać.

Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 4
urson1

NIEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beznadzieja totalna!!!!!

ocenił(a) film na 8
cujoo

Jak widze takie zabawne wypowiedzi to mnie nosi :) Naliczają tu posty że pisze jedną linijke bezsensownego postu?

A film do obejrzenia oczywiście, większą opinie na temat znajdziecie w innych topikach, tyle ode mnie ;d

ocenił(a) film na 1
norad1

to sie popisałeś elokwencją,
powiem tak to pierwszy komentarz na temat filmu jaki tu zostawiam zazwyczaj czytam inne a po obejrzeniu filmu już tu nie wracam ale tym razem zrobie wyjątek żeby powiedzieć jakie to gówno!!! nie dajcie sie nabrać przedmówcom
stracili półtory godziny z życia i teraz chcą żeby to was też spotkało

ocenił(a) film na 9
urson1

film super, szkoda tylko ze nie wiadomo skad wzial sie ten potwor i co sie z nim w koncu stanie...
polecam!

ocenił(a) film na 6
urson1

Moim zdaniem zdecydowanie warto !! :) osobiście film mi sie bardzo podobał :) pozdro

ocenił(a) film na 3
raulblanco07

Film jak każdy ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Ja raczej do tych pierwszych sie nie zaliczam - film jak dla mnie okazał się wielką klapą, która tylko oskubała mnie z kasy na bilet. Było kilka momentów, które mogły wzbudzić zainteresowanie (i może odrobinę lęku), ale czy warto iść na film, tylko dla kilku momentów?

Myślę, że film mógłby być bardziej ciekawy, gdyby do końca nie było wiadomo z czym bohaterowie mają doczynienia - przynajmniej człowiek po skończeniu oglądania mógłby się zastanawiać "co spowodowało takie zniszczenia i panikę?" - a tak wizerunek 'monstera' jest komiczny (wygląda jakby film był stworzony w latach 90')

ocenił(a) film na 9
urson1

Fajny film ale ma dwie wady po pierwsze śmiesze jest to że dziewczyna Rob'a przeżyła mimo że miała wbity pręt w lewą część klatki piersiowej (blisko serca). Później gdy uciekali z jej mieszkania to biegła jak by jej nic nie było. :)
A druga sprawa to to że nie wyjaśniło się skąd ten potwór się wziął. ;)

ocenił(a) film na 7
urson1

Nie wykorzystali potencjału filmu, mogło być ciekawie. Gdyby jeszcze tylko bardziej popracowali nad scenariuszem.

użytkownik usunięty
urson1

Pierwsze minuty filmu mnie urzekły! Z początku rozluźnienie atmosfery, dużo gadania, troszkę nudnawo, potem, dla odmiany wartka akcja, dobre efekty specjalne, ewakuacja miasta, panika itd., itp., ogólnie bardzo mi się podobało. Następnie, gdy już dowiadujemy się o co chodzi, totalne nieporozumienie! Jakieś potwory w metrze, olaboga! Nie chcę się tu rozwodzić nad fabułą filmu , ale moim zdaniem dalsza cześć filmu była tragiczna. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 7

Kwestia z potworem była fajna, kwestia wielkiego bohatera była nieporozumieniem, mnie osobiście interesował ten potwór.

urson1

szkoda ze formuła filmu nie pozwoliła na nakrecenia jakiegos typowego zakonczenia tzn. sceny pokazujacej co sie stalo z potworkiem i moze jakis komentarz tv na temat jego pochodzenia

ocenił(a) film na 4
urson1

zdecydowanie nie warto oglądać:/ ewentualnie wspomniane wyżej 18 minut i ani sekundy dłużej;)

ocenił(a) film na 9
lukash69

Pewnie że warto. Film jest świetny i efekty specjalne niczego sobie ;)

ocenił(a) film na 2
urson1

Daj sobie spokój - kompletny gniot - 1/10

ocenił(a) film na 1
urson1

Niestety, ten film to kompletny gniot. ZERO napięcia, gra aktorska na poziomi braci mrok, fabuła kuleje - lub wcale jej nie ma. Niestety, dobra kampania reklamowa i ładny plakat to nie wszystko. Cloverfield to zmarnowany godzina i dziesięć minut. Lepiej po raz setny obejrzeć "Obcego", "Ptaki" lub "M jak miłość". Przykład jak nie należy robić filmów. KLAPA.