Niech się wpisują ci, którzy widzieli ten film w kinie i sie im on nie podobał, i ci, którzy oglądali go na kompie i sie nim zajarali. Ciekawe czy wpisze sie choc 10 osob;]
Ja byłem na nim w kinie i poszedłbym jeszcze kilka razy. Film jest rewelacyjny!!!
JA tez!!Jak go zobaczylem to mnie zamurowalo , z reszta nie tylko mnie , ale znajomych z ktorymi bylem.
Świetna kampania reklamowa, z której można się dowiedzieć więcej niż z filmu :) Wiele pytań, tak mało odpowiedzi, świetny pomysł, marna historia (ta z tym szukaniem Beth, ale who care's ? :)). Dzięki temu jak to zostało pokazane widz z wyobraźnią nie ogląda filmu, przeżywa go wraz z aktorami. Po prostu kapitalny, czekam na sequel.
No spoko tylko ze ja nie o to pytam;) Bo to ze ktos widzial go w kinie i sie podnieca jest dla mnie oczywiste:P przeczytajcie jeszcze raz pierwszy post
Ludzie to jest sonda dla ludzi, którym się film NIE podobał. Czytanie ze zrozumieniem!
zauwazylem ze jest to sonda dla przeciwników filmu, ale ja sie wpisalem zeby pokazac ze fanów filmu jest znacznie wiecej
nie, to nie jest sonda dla przeciwnikow filmu, zalozylem ten temat zeby sprawdzic czy jest taka opcja zeby ktos kto widzial ten film w kinie na duzym ekranie i z zajebistym dzwiekiem stwierdzil, ze film jest do dupy. I odwrotnie, nie sądze zeby czlowiek co go widzial w marnej jakosci na kompie sie nim zachwycil, ale jak widze nawet sie ktos taki znalazl i pozdrawiam. Na mnie ten film zrobil duze wrazenie, wlasnie dlatego ze go widzialem w kinie. I chyba tylko z jakies 3 osoby przeczytaly pierwszy post w temacie zanim na niego odpowiedzialy, ew nie potrafia czytac ze zrozumieniem.
Elko!
Nie powinno być bardziej widoczne moze nawet w cudzysłow "NIE" :P
Czyż nie mam racji?:P
Bo na samym początku go nie zaóważyłam:D
To znak nie umiejetnosci czytania ze zrozumieniem? czy po prostu widzimy to co chcemy widzieć? :)
a co do noty to sie nie wypowiem bo jest sprzeczna z moja odpowiedzia:P
Film bardzo mi się podobał. Jest ciekawie zrealizowany, zważając na to iż jakby nie patrzeć jest to film niskobudżetowy. Cloverfield oglądany w kinie robie wielkie wrażenie. Uważam iż wybierając sie na ten film do kina każdy znajdzie w nim coś dla siebie. Pozdrawiam
Ja widzialam ten film w kinie i w ogole mi sie nie podobal. Że niby niewiarygodne efekty specjalne? Phi.
Byłem na nim w kinie 2 razy i żałuję, że tylko tyle. Z niecierpliwością czekam na edycję HD. REWELACJA!
Oglądałem w kinie i stwierdzam, że film jest śmieszny i trochę naciągany. Śmieszny jest w nim ten dziwny twór atakujący Nowy Jork (biedni ci amerykanie), a naciągane jest to, że ludzi spotykają tragedie, a koleś z kamerą to wszystko kręci. Przepraszam bardzo, ale jakby mnie i moich znajomych jakaś tragedia się przytrafiła (nie mówię tu o ludzikach z kosmosu) i jakbym miał w tym czasie kamerę to pierwsze co bym zrobił to pierdo... tą kamerą, a nie bawił się w super reportera.
Atak na WTC ludzie jakoś kręcili. Kamera była mała, Hud trzymał ją na pasku i nie zawadzała mu, poza tym po prostu ubzdurał sobie, że nakręci to wszystko. Pewnie mu się marzyły jego materiały w wiadomościach i gazetach, hehe. To w końcu Amerykanie ;)
Sam atak stwora ma logiczne wytłumaczenie, Abrams (prawie) wszystko wyjaśnił, wystarczy poszukać.
ten film to strata czasu i pieniędzy! kiepska fabuła. pierwsze 20 minut to jakiś melodramat a potem jest coraz gorzej. O efektach specjalnych nie wspomnę, z prostego powodu, były do niczego.
...Czy my oglądaliśmy ten sam film? Bo moim zdaniem efekty specjalne były niesamowicie realistyczne...
Wertyp
Wyjasnili ?
Ja nie zaówazyalm zeby cokolwiek wyjasniano w tym filmie,
stwór pojawił się z nikąd
Czytałam tam jakieś spekulacje na temat tego, że wyszedł z morza...
Ale skąd on się wziął w morzu?
Dla mnie to wszystko jest wielką tajemnicą, cały ten film.
Jesteśmy na miejscu bohaterów filmu, wiemy tyle co oni, czyli nie wiemy nic oprócz" bierz nogi za pas i spadaj" ...
Może sie myle, ale nie wydaje mi się:)
Z chęcią posłucham Twoich wyjaśnień!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam:)