PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69024
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

SPOILERY!!!!

ocenił(a) film na 7

Proponuję aby wszyscy którzy już obejrzeli film lub znają szczegóły fabuły, posiadają zdjęcia filmiki, których niektórzy nie chcieli by widzieć przed obejrzeniem filmu w kinie, wrzucali je tutaj I TYLKO TUTAJ.
Nie róbmy śmietniku z tego forum.

Proszę :]

Mahone93

I jednak czekam na kontynuacje, bo jeżeli rzeczywiście miała by ona przedstawiać akcję z perspektywy głównych bohaterów to byłoby całkiem nie źle.Moglibyśmy zobaczyć potwory i wszystko z innej perspektywy.

Mahone93

Hmm co do ewentualnej kontynuacji zdarzeń w NY to wiecie... Nie tylko oni mieli kamerę :) Wydaje mi się, że tworząc film zostawiono wiele furtek i opcji na to by wykorzystać ogrom materiału i potencjału jaki ze sobą niesie historia potwora. Jak to będzie dalej? Nie wiem zobaczymy... :)

Mahone93

To czysty chaos! Obraz paniki nakręcony kamerą z ręki,ładnie posklejany z bardzo dobrą strefą wizualną daję efekt dosyć realistyczny.Mi się nawet podobał, moim zdaniem chyba zabrakło im pomysłów,ale czego można było się spodziewać.

sangreal

http://pl.youtube.com/watch?v=qxQ24jnVcmI

http://pl.youtube.com/watch?v=8xbn9GdgclY

Te małe wygladaja jak skrzyzowanie stonogi i homara. Ten duzy, boss, ze sie tak wyraze wyglada jak... krzyzowka małpy (goryla), homara i gada/płaza.
-małpy (goryla)- bo przednie kończyny ma bardziej masywne niz tylnie, postawe podczas ruchu oraz ksztalt glowy,
-homara - konczyny przednie masywniejsze niz tylnie, za ilość dodatkowych odnóg? łap? pomiedzy konczynami tylnimi a przednimi i cos takiego dziwnego na pysku z przodu i kolo zebow, to cos wylazło z wody (homar tez zyje w wodzie), jego pasozyty to przerosniete homaro-pająko-stonogi
-gada/płaza bo jego skora bynajmniej nie jest pokryta sierscia, tez ma CO NAJMNIEJ 4 łapy oraz ogon, zęby i jakies workowate skrzela? z tylu glowy (wodny tryb zycia), taka jakby zaba z odwrotnie umieszczonymi konczynami (paluchy przedniej lapy pasuja do zabich jak ulał)
Ale to tylko moja opinia...

Podsumowujac to straszny dziwolag, bardzo oryginalny. No a tak poza tym to nic nam nie daje to, ze wiemy jak wyglada bo przeciez nie na nim skupia sie caly film. Mysle, ze big boss i jego male przydupasy takie dziwne, zagadkowe, pokazane przez chwilke w zaledwie kilku ujeciach, narobily najwiecej szumu z calego "Projetku:..."