PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68966
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA SZMIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
scully1981

przypuszczam, że masz 27 lat, jeżeli to prawda musisz być niedorozwinięty albo botem reklamowym. :F

ocenił(a) film na 9
recyklerek

może byś coś więcej powiedziała ? No ale ten film dla ciebie może być niezbyt zrozumiały.Lepiej idź obejrzyj dobranockę. To odpowiedni film dla twojej inteligencji.

ziolo

Nie no zostawcie człowieka, ma prawo do własnej opinii aczkolwiek wyraża ją w prymitywny sposób, to trzeba przyznać ;p

pinczu

27 lat - kobieta.Hmmmm, a mówią, że mężczyźni są o 2 lata do tyłu xD Ja jestem o 12 lat do tyłu w tym przypadku, a jakoś potrafię sensownie skomentować/wyrazić swoje zdanie na temat filmu i podać argumenty xD

scully1981

czemu wy wszyscy jej ciśniecie że jest niedorozwinięta?dla dlatego że na pisała że ten film jest szmirą powiedziała raz i stanowczo!jej się ten film nie podobał i tyle.Każdy ma swoje zdanie.

retsq

Mi się film bardzo podobał i co? Pocisnąłem jej? Nie podoba mi się forma. Wystarczy napisać: Szmira. I tyle ;p