Na plakacie wyraznie widac ze glowe oderwalo cos z pazurami i w dodatku jest juz poranek a trailer pokazuje noc,czemu w takim razie woda pokazuje sciezke(roznica czasowa jest widocna na zdjeciach itd.)Na trailerze jest wybuch plus cos co mozna by rzec aktywuje sie gdy zostanie wystrzelone np.niewiem rakieta bo na odlamki jakos mi to nie wyglada,dodatkowo wybuch byl dosc duzy to dlaczego na plakacie nic nie widac oprocz tego ze cos przecisnelo sie miedzy budynkami,dodatkowo wybuch byl pierwszy potem potem glowa wiec jakos miejsca mi sie niesklejaja
niewiem powiedzmy ze tan stwor w jakis sposob stworzyl ten ogien to czemu potem sie cofnal zeby urwac glowe ktora wyraznie widac ze przeleciala spora odleglosc,pierwszy dziwk byl tak duzy ze az aktywowaly sie alarmy w samochodach i zatrzeslo ziemia a drugi brzmial jakby cos sie wscieklo :)
A może patrzymy na to źle? Może, to ( jakimś cudem) przyszło z lądu i dopiero wchodziło do wody? Spójrz, że w miejscu gdzie powinna być głowa Statuy Wolności ( jak to cudnie brzmi ^^), są jeszcze lecące odłamki, choć samo to ma mało do rzeczy, bo plakat może mieć bezpośrednio mały związek z trailerem. Ale, w końcu nie wykluczona jest wersja, z lądu do wody - patrząc na plakat - miałoby to sens ^^.
wlasnie by niemialo bo na plakacie widzisz wyraznie ze trasa potwora prowadzi do centrum miasta, po drugie slady pazur wskazuja ze potwor powiedzmy byl na naszym miejscu i drapnal glowke a potem se poszedl na miasto(stad ten wybuch)...hehe pokrecone troche to wszystko :P pozdrawiam
"niewiem powiedzmy ze tan stwor w jakis sposob stworzyl ten ogien to czemu potem sie cofnal zeby urwac glowe ktora wyraznie widac ze przeleciala spora odleglosc,pierwszy dziwk byl tak duzy ze az aktywowaly sie alarmy w samochodach i zatrzeslo ziemia a drugi brzmial jakby cos sie wscieklo"
A może mamy do czynienia nie z jednym potworem, a kilkoma? ;>
ale to by bylo troche dziwne bo np plakat wskazuje na jednego stwora ktory zaczyna od statuy wolnosci konczac na centrum miasta...
ale ślady na wodzie jeszcze widać, a i ze statuy kurz i odłamki jeszcze lecą - plakat to dla mnie tylko impresja na podstawie traileru i nie ma co w nim doszukiwać się głębszego sensu