PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68964
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Nie wiem nawet czy wolno mi czuć zażenowanie po tym filmie. Co to ma niby być? Ani to śmieszne, ani straszne, ani nawet wciągające. Po prostu kolejna żenująca produkcja. Zakręcony koleś lata wkoło z kamerą. W tle tylko "Oh shit" i "Oh my God". Aktorzy nie potrafią nawet zagrać przerażenia. Pogratulował produkcji (sic!)

ocenił(a) film na 10
Shah

to chyba inny film ogladales/as (nie wiem czys kobieta czys mezczyzna) albo sie nacpales/as Valium lub innego spowalniacza.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Shah

Gratuluję kultury wypowiedzi. Rodzice muszą być dumni. ;]

ocenił(a) film na 8
Shah

Ja od razu powiem, że film mi się podobał. A to, że jeden nic w nim ciekawego nie znalazł, a drugiemu zdaje się, że lepszego nie spotkał w swoim życiu. To już zależy od własnego i prawie zawsze oryginalnego gustu oglądającego. Więc nie widzę powodu by wyzywać się od naćpanych i chu... I załże się, że jeszcze w swoim życiu znajdziecie jeszcze więcej gorszych i lepszych filmów. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
janek_02

Za to wielki plus dla Ciebie. Ja wyraziłem własną (czytaj SUBIEKTYWNĄ)opinię i nie wytrzymałem kiedy koleś zaczął mi wrzucać od ćpunów, nie używając przy tym poprawnej polszczyzny. Również pozdrawiam i chciałbym znaleźć więcej userów takich jak Ty na filwebie.

ocenił(a) film na 8
Shah

Przyjemnie się czyta twój post. A co do tego, że "nie wytrzymałeś" to się Ci nie dziwię. Sam pewnie bym się uniósł, bo według mnie najważniejsze to bronić swoich racji. Nawet wtedy, gdy odbiegają od ogólnie przyjętych przez otoczenie.

ocenił(a) film na 7
Shah

Jesteś fanem "Jay i Cichy Bob kontratakują",
a teraz masz zamiar zająć się krytyką filmów?!
Odpuść sobie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Shah

Teraz nie popisałeś się z odpowiedzią. Wiem, argument o Jayu i Cichym Bobie był idiotyczny, ale jednak mógłbyś odpowiedzieć w jakiś inteligentniejszy sposób...

ocenił(a) film na 7
Shah

Słabe te twoje argumenty, nawet mnie nie znasz a piszesz takie rzeczy,spoko... Myślę że te określenia bardziej pasują do ciebie,
tym komentarzem to naprawdę udowodniłeś swoją inteligencję. Gratuluje!

ocenił(a) film na 2
KamBreeze

Twój argument z kolei był tak przytłaczający, że aż mi się słabo zrobiło. Tak przy okazji, to na końcu wyrazu "gratuluję" jest literka "ę" a nie "e". Poćwicz, to pogadamy.

ocenił(a) film na 7
Shah

Tak oczywiście,czepiaj się literówek! Dobra ty to normalnie jesteś mistrzem gramatyki, jesteś najmądrzejszy, najpiękniejszy a twoja dupa pachnie fiołkami i koniec tematu bo naprawdę ta dyskusja nie ma żadnego sensu...
przykro mi się robi jak to czytam..

ocenił(a) film na 2
KamBreeze

Tak się składa, że jestem mistrzem gramatyki (przed "a twoja dupa..." powinnaś była postawić przecinek). Moja dupa pachnie konwaliami, ale to raczej nie jest istotne.
Mnie z kolei robi się przykro kiedy ktoś zaczyna bezsensowną dyskusję, nie podając żadnych argumentów, a później chcąc wyjść z twarzą z całej sytuacji, pisze, że kończy dyskusje, bo jest bez sensu, bla, bla, bla. Skąd się biorą tacy ludzie?

ocenił(a) film na 9
Shah

Wiesz co mistrzu gramatyki, mógłbyś jeszcze dodać że jesteś skromny!
A tak poważnie to mógłbyś już po prostu skończyć te swoje pyskate odzywki.

ocenił(a) film na 2
barcaseba

Dobrze proszę Pani/Pana. Już nie będę, proszę mnie tylko nie bić. Tak na marginesie, to przed "że" stawiamy przecinek!
Na koniec pragnąłbym jedynie nadmienić, iż jestem skromny.

ocenił(a) film na 10
Shah

Alez sie rozkreciles!!!!!!!zarzuc relanium to cie uspokoi i wreszcie bedziesz mogl pisac kolejny Post na forum!!!!!!!!!

Shah

Ale ja sie zapytam: co ten film ma przedstawiac o co w nim chodzi? Ma przedstawic panike ludzi jak atakuje jakis potowro czy co? :D

A najlepsze jest to ze ludzie teraz (tzn wczensiej bo juz dawno po prmeirerze) zastanawiaja sie skad potwor itd itp. etc. jak powstal skad sie wzial a kogo to obchodzi ze tak powiem?

Jak byl film Godzilla z Reno i Broderickiem to byl film, byla akcja i tak naparwde nikog nie obchdzilo jak Godzilla powstala tylko celem bylo jak ludzie sobie poradzili z zagrozeniem.

A najlepsze jest to co jest na YT.

http://pl.youtube.com/watch?v=BHkc3Au8EcA

A czy to wazne czy byl 12 potwor czy 2? Czy to wazne dla filmu? :D :D

Moze jakies ukryte przeslanie mial ten film? Ja juz wole sobie ogladac Godzille ktorys tam, raz z kolei niz takie cos.

3/10 za efekty.

Freddie

Mnie się również nie podobało. Nie podobała mi się gra aktorów, wydali mi się, naprawdę, bardzo sztuczni. Ponadto, gdy próbowali "uratować" jedną z bohaterek, ściagając ją z jakiegoś prętu (?)... Szkoda gadać, czy nikt ze scenarzystów nie wiedział, że takie postępowanie konczy się śmiercią w przeciągu kilku minut z powodu wykrwawienia?
Wniosek wyciągnięty z filmu? Ci, któzy mają kamerę, żyją dłużej :) W mojej ocenie 2/10 za efekty specjalne.