PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68963
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Zajebisty Film

użytkownik usunięty

Lepszego Nie Ogladałem. Oglądam Go Już Po Raz Czwarty i Ciągle Mnie Zaskakuję.Świetni Młodzi Aktorzy,Dobrze Wyreżyserowany,Pomysł Kręcania z Perspektywy Kamery (Stary,ale Jary) Po Prostu Dla Mnie Osobiście Świetny ! Polecam. Czekam na Drugą Część i Mam Nadzieję ,że mnie nie Zawiedzi i Tylko Szkoda,że Zgineli na Końcu.

użytkownik usunięty

jak dla mnie - straszny chaos przez cały film, akcja rozgrywa się w nocy więc prawie nic nie było widać, choć też podobało mi się kręcenie filmu z perspektywy kamery. dlatego ode mnie tylko 6/10

ocenił(a) film na 10

100%

ocenił(a) film na 8

Potwierdzam, świetne kino.Szkoda, że sam film trwa tylko 70 minut, bo reszta to napisy końcowe...Do tego fajne potworki,sceny z wojskiem też kozackie.Budżet 25 baniek a zarobili na kontynuację chyba ze 170 :D Mają więc kasę na jeszcze lepszy film!

Mam nadzieję, że w drugiej części będziemy mieć widok z hełmu jakiegoś żołnierza.Innego wyjścia nie ma, bo teraz pasowałoby to wszystko powoli wyjaśniać,a to się niestety nie uda z kamery jakiegoś cywila, gdyż taki gość nie ma dostępu do planów wojska.

użytkownik usunięty

A I Jeszcze nie mam Pojęcia ci Wszyscy na Końcu zgineli,Strasznie mnie to Trapi ,ponieważ jestem Człowiekiem Wrażliwym ,czy przeżyli tak jak Miało to miejsce Atak na Hiroszimie - jestem Lekko zmieszany.

ocenił(a) film na 8

Skoro nagranie został znalezione w miejscu gdzie była końcówka, to myślę że nie ma wątpliwości że zgineli.
Mnie natomiast ciekawi, w jaki sposób udało im się pokonać te potwory...

ocenił(a) film na 7
astro91

Może nie udało się pokonać potworów skoro ma powstać druga część, być może te potwory tylko gdzieś uciekły i w kolejnej części będą terroryzować np.Europę (wiem, że to mało prawdopodobne), ale zrównali z ziemią cały Manhattan, więc prawdopodobnie tak właśnie je zabili .

PS Jeśli to było pytanie retoryczne to sory , ale trudno rozpoznać intencje w tekście pisanym.

użytkownik usunięty

No,Trochę Szkoda - Miłałem Lekkie załamanie Nerwowe ;D

ocenił(a) film na 9

widziałem kilka równie mocnych produkcji, tak jak i ta były z najwyższej półki. Brawo brawo brawo

ocenił(a) film na 9

Jak dla mnie film rewelacyjny, bardzo mi się podobał. Mam tylko prośbę - nie pisz każdego wyrazu z dużej litery, bo to naprawdę nie jest czytelne...

użytkownik usunięty

Wolność ... tak to skomentuję.

Marceliho22 durniu jeden. Czy naprawdę musiałeś napisać, że na końcu zginęli? Czy Ty mózgu nie masz? A jeśli już piszesz to ostrzegaj o spojlerach.
I nie odpowiadaj mi "wolność". Po prostu zastosuj się do obowiązujących tu zasad. Tak jak na przykład nie wyjadasz ludziom z talerza w restauracji... chyba.

użytkownik usunięty

Masz coś do mnie ? i po co się unoisz ,napisałem bo mi się tak spodobalo i tyle.

No jasne, a jak Ci się spodoba to ukradniesz babci rentę.
PS. Spację stawia się PO przecinku, nie zaś przed.

użytkownik usunięty

Fack of.....

Fajnie że umiesz bluźnić. Szkoda, że popełniasz błędy. . No i jeszcze jedno: nadużywasz wielokropka. Bywa, że świadczy to o chorobie psychicznej. Mam jednakowoż nadzieję, iż to tylko palec Ci po prostu zbyt długo na kropce pozostał.
I nie kradnij jej renty. Z czego lekarstwa kupi?

użytkownik usunięty
prozaic

.............................................................................
Co ty na to ?

To wg mnie porażka! W życiu nie oglądałem takiego badziewa! 5/10