Lepszego Nie Ogladałem. Oglądam Go Już Po Raz Czwarty i Ciągle Mnie Zaskakuję.Świetni Młodzi Aktorzy,Dobrze Wyreżyserowany,Pomysł Kręcania z Perspektywy Kamery (Stary,ale Jary) Po Prostu Dla Mnie Osobiście Świetny ! Polecam. Czekam na Drugą Część i Mam Nadzieję ,że mnie nie Zawiedzi i Tylko Szkoda,że Zgineli na Końcu.
jak dla mnie - straszny chaos przez cały film, akcja rozgrywa się w nocy więc prawie nic nie było widać, choć też podobało mi się kręcenie filmu z perspektywy kamery. dlatego ode mnie tylko 6/10
Potwierdzam, świetne kino.Szkoda, że sam film trwa tylko 70 minut, bo reszta to napisy końcowe...Do tego fajne potworki,sceny z wojskiem też kozackie.Budżet 25 baniek a zarobili na kontynuację chyba ze 170 :D Mają więc kasę na jeszcze lepszy film!
Mam nadzieję, że w drugiej części będziemy mieć widok z hełmu jakiegoś żołnierza.Innego wyjścia nie ma, bo teraz pasowałoby to wszystko powoli wyjaśniać,a to się niestety nie uda z kamery jakiegoś cywila, gdyż taki gość nie ma dostępu do planów wojska.
A I Jeszcze nie mam Pojęcia ci Wszyscy na Końcu zgineli,Strasznie mnie to Trapi ,ponieważ jestem Człowiekiem Wrażliwym ,czy przeżyli tak jak Miało to miejsce Atak na Hiroszimie - jestem Lekko zmieszany.
Skoro nagranie został znalezione w miejscu gdzie była końcówka, to myślę że nie ma wątpliwości że zgineli.
Mnie natomiast ciekawi, w jaki sposób udało im się pokonać te potwory...
Może nie udało się pokonać potworów skoro ma powstać druga część, być może te potwory tylko gdzieś uciekły i w kolejnej części będą terroryzować np.Europę (wiem, że to mało prawdopodobne), ale zrównali z ziemią cały Manhattan, więc prawdopodobnie tak właśnie je zabili .
PS Jeśli to było pytanie retoryczne to sory , ale trudno rozpoznać intencje w tekście pisanym.
widziałem kilka równie mocnych produkcji, tak jak i ta były z najwyższej półki. Brawo brawo brawo
Jak dla mnie film rewelacyjny, bardzo mi się podobał. Mam tylko prośbę - nie pisz każdego wyrazu z dużej litery, bo to naprawdę nie jest czytelne...
Marceliho22 durniu jeden. Czy naprawdę musiałeś napisać, że na końcu zginęli? Czy Ty mózgu nie masz? A jeśli już piszesz to ostrzegaj o spojlerach.
I nie odpowiadaj mi "wolność". Po prostu zastosuj się do obowiązujących tu zasad. Tak jak na przykład nie wyjadasz ludziom z talerza w restauracji... chyba.
Masz coś do mnie ? i po co się unoisz ,napisałem bo mi się tak spodobalo i tyle.
No jasne, a jak Ci się spodoba to ukradniesz babci rentę.
PS. Spację stawia się PO przecinku, nie zaś przed.
Fajnie że umiesz bluźnić. Szkoda, że popełniasz błędy. . No i jeszcze jedno: nadużywasz wielokropka. Bywa, że świadczy to o chorobie psychicznej. Mam jednakowoż nadzieję, iż to tylko palec Ci po prostu zbyt długo na kropce pozostał.
I nie kradnij jej renty. Z czego lekarstwa kupi?
.............................................................................
Co ty na to ?