PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68961
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Zakończenie.

użytkownik usunięty

Mam pytanie, bo trochę nie ogarnąłem końcówki. Żołnierze w końcu uporali się z tym potworem, czy on zrównał z ziemią całe miasto, nie pozostawiając ani jednego kawałka betonu nad ziemią? :D Jakoś mi się nie wydaję, że nie udałoby im się go zabić... ( przy dzisiejszej technologii). Pozdrawiam ;]

ocenił(a) film na 8

atomówka

użytkownik usunięty
GameGuten

Czyli w takim razie nasz "Monster" wyparował w ułamku sekundy razem z całym Manhattanem? :D

ocenił(a) film na 8

Oglądałem wczoraj jeszcze raz, a raczej leciało w tle, i raczej to nie mogła być atomówka, bo by sie zapis z kamery nie uchował :) Żołnierze coś tam wspominali o zrównaniu manhatanu z ziemią, więc może po prostu zamysł był taki że odpalą konkretną artylerie, użyją bombowców B2, w ostateczności mikro wersja atomówki.

ocenił(a) film na 3
GameGuten

Nie oglądałem końcówki niech ktoś podpowie, czy w końcu ten chłopak z dziewczyną przeżył? Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
mati113

Raczej małe szanse by to przeżyli :)

ocenił(a) film na 3
GameGuten

Dziękuje ;)

ocenił(a) film na 7
GameGuten

B 2 latał wcześniej i nic to nie dało ...

ocenił(a) film na 7
GameGuten

ale Bójka, Bajka czy Brawurka?

ocenił(a) film na 8
Einshaew

Bala ;)

ocenił(a) film na 8

mi też się wydaje że nie przeżyli :( a co do potwora to nie wiem, też się zastanawiałam :)

misia1147

Odpowiedz na pytanie dot. czy potwór przeżył zamieściłem w moijm poprzednim temacie - wg materiałów stworzonych przez JJ Abramsa Koniczyna zginął w wyniku ataku nuklearnego

ocenił(a) film na 8
Raskolnikow89

Może i odkopuję, ale sam film też dopiero odkopałem. Tak mnie wciągnął, że przejrzałem od razu wiki poświęconą filmowi oraz przeczytałem mangę.

Na samym końcu filmu już po napisach jest krótka informacja dźwiękowa z nagrania "It's alive"

ocenił(a) film na 10
Raskolnikow89

Mogli by zrobić 2 cześć trochę dziwny koniec