PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68966
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

10/10!!! ...Film rewelacyjny, dla ludzi otwartych...
Film jest rewelacyjny, ale tylko obejrzenie go w kinie może dostarczyć tylu emocji. Więc nie nadaje się do ogladania w domu. ...Nigdy jeszcze nie czułem sie tak jakbym brał bezpośrednio udział w wydarzeniach przedsatwionych w filmie. Doznania sa intensywne i bardzo wbrew wielu opiniom realistyczne. Dużo rodzi się pytań po obejrzeniu filmu, ale My tak naprawdę nie możemy na nie odpowiedzieć bo przecież to co się wydarzyło w Nowym Jorku nigdy nie miało miejsca na Ziemi. przyjmijmy, że Swiat ukrywa przed nami rzeczy stworzone z materii której nasza nauka nie jest w stanie pojąc, wobec których jesteśmy bezsilni. ...Film dla ludzi z wyobraźnia... Nie dla sceptykow... dla ludzi z otwartymi umysłami...

matfat

" Film dla ludzi z wyobraźnia... Nie dla sceptyków " .. Ten cytat mnie rozbawił .. rozumiem o co ci chodziło . ale dosłownie brzmi jakby chciałeś żeby taki potwór wpadł do nas .. Ogólnie tylko 15 minut filmu zrobiło na mnie wrażenie. Niestety reszta filmu mnie przynudzała ,uporczywie czekałem aż coś się stanie w momentach gdy bohaterowie siedzieli w kanałach. Jednak po prostu wiedziałem że będe musiał czekać ... czekać i czekać...
Szczerze nie trafił do mnie pomysł połączenia trybu kamery blair witch i filmu wojny światów . A jeśli chodzi o grę aktorską to myślę ,że nie stała na dobrym poziomie .. Cieszę się ,że zobaczyłem ten film na rzutniku a nie w kinie .. w sumie nie było wielkiej różnicy ale przynajmniej znajomych nie zawiodłem

ocenił(a) film na 3
matfat

Boże nie!!!!:-( mam zamkniety umysł :-( Co ja teraz zrobie :-(???

ocenił(a) film na 9
matfat

troche przeslodziles :P ale ogolnie sie zgadzam. 9/10