PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69028
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Film jak najbardziej mi sie podobal. Troche sie wystraszylem bo z kumplem bylismy sami w sali kinowej wiec pomyslalem ze moze ten film to niezly shit ze ludzie na niego nie przychodza ale byla to pora o ktorej wszyscy siedza albo w szkole albo w pracy :P. Film polecam serdecznie ale na pewno nie wszystkim sie bedzie podobal, np. nie bedzie sie podobal tym co lubia jak lataja flaki, rece, nogi i glowy(bo tego dam nie ma). Ten film to survival w calej okazalosci :P. (UWAGA NIE CZYTAJ DALEJ JESLI NIE OGLADALES I NIE CHCESZ SOBIE POPSUC ZABAWY)

Film super tylko zdenerwowalo mnie jedno, czemu ta paniusia co po nia poszli najpierw byla ciezko ranna (czyt. umierala) a pozniej zaczela tryskac energia 0o. Rozumiem adrenalina no ale bez przesady :P. Dla tego dalem 9/10 bo zrobili tak jakby zapomnieli o tym ze ją przebil pręt :P. Potwora widac w calej okazalosci pod koniec i nie wiem co w nim smiesznego (gdzies czytalem ze na jakiejs prezentacji wszyscy sie smiali jak zobaczyli potwora :|). Mysle ze potwor (ten wielki) byl tylko jeden, a tych malych bylo "troszke" wiecej :P. Najbardziej mi sie podobal ten moment co niby zabili tego potwora a tu nagle sie wylania z dymu i uderza helikopter, to bylo mistrzowskie :D. Jak wyjdzie czesc druga to na bank pojde :).