Nie wiem, nie oglądałem tych filmów ale myśle ze nie powinieneś byc zawiedzony ;p
Kawał dobrego filmu ;) oglądałem dawno temu, fajnie że tvn to dziś puszcza :)
Kto przeżyje? Obstawiamy ;) nie pamiętam już. Stawiam na kamerzystę i tą pannę do ktorej zarywał ;)
włąsnie koniec i uważam, żę to dobry film, cały czas cos się dzieje ! widz nie ma pojęcia co sie stanie ,super ;)
tylko szkoda, że nie wiadomo czy ta para na końcu zginęła czy przeżyła. miała być kontynuacja ale jak widać nie będzie. a szkoda :)
taaa... kobieta z przebitym płucem odzyskuje pełnie sił i ucieka ile sił w nogach, w obliczu takiego zagrożenia koles biega z kamera i wszystko filmuje... i bohaterowie przeżywają katastrofę śmigłowca który runął na ziemie z wysokości najwyższych nowojorskich wieżowców... niektóre filmy zamiast "fantastyki" idą w fantazje....
To samo czemu wojsko nie ratowało chelikopterem pierwszej ranej? Albo uciekają a facet kamere ratuje? Albo uciekają pod tym czymś do metra jak to mogło ich zjeść/zdeptać a metro rozjechać/zawalić się... Albo biegną drogą na której armia strzela,a jakby ich trafily? Ten film ma bezsensowny scenariusz a tak to ciekawy.