PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 68961
6,0 29 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

w tv

ocenił(a) film na 9

na weekendzie 23 lub 24 na tvn :D

ocenił(a) film na 7
Rokefeler92

TVN HD, słuchawki i jedziemy :)

ocenił(a) film na 6
Rokefeler92

Dorównuje efektami do 2012 i Pojutrze?;)

ocenił(a) film na 9
jazdowicz2666

Nie wiem, nie oglądałem tych filmów ale myśle ze nie powinieneś byc zawiedzony ;p

Rokefeler92

no to oglądamy :D

electrode

Włączone ! ;)

ocenił(a) film na 8
Rokefeler92

dobre efekty ; )

Nightwachter

Kawał dobrego filmu ;) oglądałem dawno temu, fajnie że tvn to dziś puszcza :)

Kto przeżyje? Obstawiamy ;) nie pamiętam już. Stawiam na kamerzystę i tą pannę do ktorej zarywał ;)

ocenił(a) film na 7
Rokefeler92

włąsnie koniec i uważam, żę to dobry film, cały czas cos się dzieje ! widz nie ma pojęcia co sie stanie ,super ;)

misiia24

tylko szkoda, że nie wiadomo czy ta para na końcu zginęła czy przeżyła. miała być kontynuacja ale jak widać nie będzie. a szkoda :)

misiia24

taaa... kobieta z przebitym płucem odzyskuje pełnie sił i ucieka ile sił w nogach, w obliczu takiego zagrożenia koles biega z kamera i wszystko filmuje... i bohaterowie przeżywają katastrofę śmigłowca który runął na ziemie z wysokości najwyższych nowojorskich wieżowców... niektóre filmy zamiast "fantastyki" idą w fantazje....

ocenił(a) film na 4
castaway08

To samo czemu wojsko nie ratowało chelikopterem pierwszej ranej? Albo uciekają a facet kamere ratuje? Albo uciekają pod tym czymś do metra jak to mogło ich zjeść/zdeptać a metro rozjechać/zawalić się... Albo biegną drogą na której armia strzela,a jakby ich trafily? Ten film ma bezsensowny scenariusz a tak to ciekawy.

Rokefeler92

na trzeźwo przeciętny, po dzidce ciekawszy